Çocuklarınıza Mutluluk ve Güveni Aşılayın

Çocuklarınıza Mutluluk ve Güveni Aşılayın

Tarihler: 06 Nisan 2017 Perşembe ~ 06 Nisan 2017 Perşembe Saat 14:00 - 16:00

Yer: Akbatı AVYM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2017 ~ Nis 6, 2017

Pedagog Esra Martorana ‘Çocukları Nasıl Güvende Tutabiliriz?’ konulu söyleşi ile 6 Nisan Perşembe günü saat 14.00’da Yaşam Akademisi’nin konuğu oluyor.

Çocukların ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılayabilmek, onu hayata hazırlayabilmek büyük bir özveri ve farkındalık gerektiriyor. Pedagog Esra Martorana da yetişkinlere, çocuklarını olumsuzluk, tedirginlik ve karamsarlıktan uzak tutabilmek için yapabileceklerini anlatmak üzere Yaşam Akademisi’nin konuğu olarak Akbatı ziyaretçileriylr buluşuyor. Pedagog Martorana, ebeveynlere çocuk gelişimi ve çocukta güven konularında yapılması ve yapılmaması gerekenleri anlatacak.

‘Çocukları Nasıl Güvende Tutabiliriz’ adlı söyleşisiyle uzun yıllar kognitif terapi, kolektif bilinçaltı ve travma konularıyla ilgilenen pedagog Esra Martorana, misafirlerle 6 Nisan Perşembe günü saat 14.00-16.00 arasında Akbatı AVYM zemin kat havuz önünde buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT