Conrad Talks’ta Bu Defa Güzel Sanatlar ve Edebiyat Var

Conrad Talks’ta Bu Defa Güzel Sanatlar ve Edebiyat Var

Tarihler: 18 Nisan 2018 Çarşamba ~ 18 Nisan 2018 Çarşamba 17

Yer: Conrad İstanbul Bosphorus

Ücret: 17:00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2018 ~ Nis 18, 2018

Conrad İstanbul Bosphorus’un lobisinde gerçekleşen kültür ve sanat buluşmaları, Hürriyet Gazetesi Kültür Sanat şefi İhsan Yılmaz ve başarılı yazar Şebnem İşigüzel ile devam ediyor. 18 Nisan Çarşamba günü saat 17:00‘de Gazeteci ve Sanat Eleştirmeni Ayşegül Sönmez moderatörlüğünde gerçekleşecek olan Conrad Talks’un bu ayki teması ise “Güzel Sanatlar ve Edebiyat” olacak.

Şehrin tam kalbinde yer alan ve İstanbul’un pek çok cazibe merkezine yürüme mesafesinde olan Conrad İstanbul Bosphorus, Hürriyet Gazetesi’nde Kültür-Sanat şefi olarak görev alan İhsan Yılmaz ile ödüllü yazar Şebnem İşigüzel “Conrad Talks” kapsamında 18 Nisan Perşembe günü 5 Çayı’nda bir araya geliyor. Otelin, orijinal sanat eserleriyle donatılmış yenilenen lobisinde gerçekleşecek söyleşi serisinin beşincisi olan Conrad Talks’ta bu kez Güzel Sanatlar ve Edebiyat konuşulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT