Kara Kitap 25 Yaşında

Tarihler: 21 Nisan 2015 Salı ~ 21 Nisan 2015 Salı 18:30

Yer: Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2015 ~ Nis 21, 2015

Orhan Pamuk, yayımlanışının 25. yılında, Kara Kitap’ın yaratılış serüvenini ve Yapı Kredi Yayınları tarafından hazırlanan 25. Yıl özel edisyonunun hazırlık sürecini okurlarıyla paylaşıyor. 21 Nisan 2015’te Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nde yapılacak olan söyleşide okurlarıyla bir araya gelecek olan Pamuk’a İshak Reyna ve Emre Ayvaz eşlik edecek.

Orhan Pamuk’un Aralık ayında piyasaya çıkardığı son romanı Kafamda Bir Tuhaflık, kısa sürede 230 bin adet satarak 4 baskı yaptı. 30 dile çevrilecek olan kitaba Türkiye’den olduğu kadar, yurt dışından da büyük ilgi var. İngilizcesi sonbaharda basılacak olan Kafamda Bir Tuhaflık’a ilgi devam ederken, bu sene Pamuk’un diğer bir başyapıtı Kara Kitap’ın da yayımlanışının 25. yılı.

Yayımlanır yayımlanmaz, değişikliği, tuhaflığı ve güzelliği ile okurları şaşırtan ve hemen tartışmaların odağına yerleşen Kara Kitap modern Türk edebiyatının vazgeçilmez bir klasiği. Hatta son kırk yılın Türk edebiyatı Kara Kitap’tan önce ve Kara Kitap’tan sonra diye ikiye ayrılabilir.

Orhan Pamuk, 21 Nisan Salı günü işte bu klasiğin yayımlanış serüvenini ve Yapı Kredi Yayınları tarafından hazırlanan ve 22 Nisan’da piyasaya çıkacak olan 25. Yıl özel edisyonunun hazırlık sürecini okurlarına anlatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT