Lara Ögel & Ali Miharbi Misafir Sanatçı Programları

Lara Ögel & Ali Miharbi Misafir Sanatçı Programları

Tarihler: 21 Haziran 2018 Perşembe ~ 27 Haziran 2018 Çarşamba 17:00-19:00

Yer: BLOK Art Space Çukurcum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2018 ~ Haz 27, 2018

"Misafir sanatçı programına katılmış sanatçılar ile söyleşiler" programı BLOK art space Çukurcuma'da 7 – 27 Haziran tarihleri arasında belirli günlerde Kerem Ozan Bayraktar, Ali Miharbi, Lara Ögel, Çağrı Saray, Merve Ünsal, Eda Gecikmez, Merve Ertufan ve Sena Başöz'ün katılımlarıyla gerçekleşecektir.

Bu konuşma dizisi ile geçen yıllarda farklı ülkelerde bulunan misafir sanatçı (artist residency) ve benzeri programlara katılmış sanatçıları BLOK art space'e davet ederek; misafir sanatçı programlarının başvuru sürecinden, sanatçıların program süresinde ve sonrasındaki üretim süreçlerine dair farklı konu başlıkları üzerine deneyimlerini paylaşabilecekleri ve genç sanatçılara bilgi verebilecekleri bir buluşma oluşturuyoruz.

Misafir sanatçı programı süresince sanatçıların deneyimleri, üretim süreçleri, yerel kültürler ile kurdukları ilişkiler, paylaşımları ve sonrasında da sanatsal üretimlerine bu programların ne tür katkıları olduklarına dair sorulan sorulara cevap vermeyi amaçlayan konuşma dizisi ayrıca farklı sanatçı programlarının da özelliklerini birlikte inceleyebilmemizi sağlayacak.

*Tüm konuşmalar ücretsizdir, Türkçe olacaktır ve Facebook üzerinden canlı yayın ile takip edilebilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT