Lütfi Özgünaydın ile Fotoğraf ve Edebiyat Sohbetleri

Lütfi Özgünaydın ile Fotoğraf ve Edebiyat Sohbetleri

Tarihler: 30 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 30 Mayıs 2018 Çarşamba

Yer: İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2018 ~ May 30, 2018

"Haldun Taner ve Sait Faik ödülleri gibi iki çok önemli öykü ödülü kazanmışım ama kimsenin değil yazar olduğumdan, yaşadığımdan haberi yoktu. Birlikte büyüdüğüm Aylin'in vefat haberi geldikten sonra Onun hayatını yazmak beni okurla, yazdığım kitap da okumayan Türkleri romanla tanıştırdı."

Bunda kuşkusuz kahramanlarının gerçek , hikayelerinin etkileyici, üslubunun sade olması rol oynuyordu. Aylin, Füreya, Nefes Nefese, Sevdalinka, Köprü, Türkan gibi romanlarında yaşamış insanları roman kahramanı haline getiren Kulin, 'Veda'da çoktan çöküşe geçmiş olan Osmanlı İmparatorluğu'nun son üç yılını kendi ailesinin hikayesinden ve bireylerin şahsi maceralarından yola çıkarak anlatmıştı.

30 Mayıs Çarşamba günü Lütfi Özgünaydın'ın konuğu olarak İFSAK'ta sanatseverlerle bulaşacak olan Ayşe Kulin ile keyifli bir sohbet gerçekleştireceğiz. Etkinlikte önce Ünlü Edebiyatçı Ayşe Kulin'in fotoğraf gösterimi, sonrasında kültür, sanat ve edebiyat konularında söyleşi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT