Muazzez Abacı

Muazzez Abacı

Tarihler: 04 Mart 2018 Pazar ~ 04 Mart 2018 Pazar 16:00

Yer: D&R Kanyon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2018 ~ Mar 4, 2018

Türk Sanat Müziği’nin usta ismi Muazzez Abacı’ nın "Sezen’ im Şarkıları" adlı albümünün ve kariyerinin ilk imza günü D&R Kanyon'da gerçekleşecek.

Türk sanat müziğinin güçlü sesi Muazzez Abacı uzun bir aradan sonra ‘’Sezen’ im Şarkıları’’ albümü ile ilk defa D&R Kanyon'da düzenlenecek imza gününde sevenleriyle buluşuyor.

Usta sanatçı, sanat hayatının 50. yılına özel, söz ve bestesi Sezen Aksu’ya ait olan 10 eseri bu albümde kendi tarzıyla yeniden yorumladı. Yaklaşık 2 senedir hazırlıkları devam eden albümde Muazzez Abacı, Sezen Aksu'nun " Sarı Odalar,Tutuklu, Gidiyorum, İkinci Bahar, Seni Kimler Aldı, Yazık Şu Geçen Zamana, Hata " gibi en sevilen parçalarının seslendirdi.Abacı, "Perişanım Şimdi" parçasında Sezen Aksu'yla, "Geri Dön" parçasında Serkan Kaya ile, "Herşeyi Yak" parçasında da Ferman Akgül ile düet yaptı.

Muazzez Abacı yeni albümü “Sezen’ im Şarkıları” ile 4 Mart Pazar günü saat 16.00'da yakın dostlarının da katılımıyla D&R Kanyon'da sevenleriyle bir araya gelecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT