Orhan Kemal, 100. Doğum Günü’nde Anılıyor

Tarihler: 23 Ekim 2014 Perşembe ~ 23 Ekim 2014 Perşembe

Yer: Pera Palace Hotel Jumeirah

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2014 ~ Eki 23, 2014

Roman ve öyküleriyle çağdaş Türk edebiyatının usta kalemi Orhan Kemal, doğumunun 100. yılında Pera Palace Hotel Jumeirah’da anılıyor. 23 Ekim Perşembe günü saat 15.00’da Orient Bar’da gerçekleşecek etkinlikte, Orhan Kemal’in oğlu yazar Işık Öğütçü katılımcılarla söyleşi gerçekleştirerek üstadın bilinmeyen yönlerini edebiyatseverlerle paylaşacak.

Yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinliklerle kültür sanat meraklılarının ilgi odağı haline gelen Pera Palace, Türk edebiyatının usta isimlerini ölümsüz kılmaya devam ediyor. Doğumunun 100. Yılında değerli yazar Orhan Kemal’i anmak için çok özel bir etkinlik düzenleyen otel, Orient Bar’da üstadın oğlu, yazar Işık Öğütçü’yü ağırlayacak. Orhan Kemal müzesinin kurucusu da olan, yazarın edebiyat yolculuğunu araştırarak bugüne kadar çok sayıda çalışmaya imza atmış Öğütçü, babası Orhan Kemal’in mücadele dolu hayatını, mahkumiyet günlerini, eserlerini, Nazım Hikmet ile olan yakın ilişkisini ve bilinmeyen tüm yönlerini hem yazar hem de baba kimliğini ele alarak misafirlere aktaracak.

Hanımın Çiftliği, Bereketli Topraklar Üzerinde, 72. Koğuş, Nazım Hikmet’le Üç Buçuk Yıl gibi birbirinden önemli eserlere imza atmış Orhan Kemal’i, 100. doğum yılında bir de oğlu Işık Öğütçü’den dinlemek isteyen herkes 23 Ekim Perşembe günü Orient Bar’a davetli.

Bilgi ve Rezervasyon için 0212 377 40 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT