Prof. Dr. Nihat Berker

Prof. Dr. Nihat Berker

Tarihler: 05 Nisan 2018 Perşembe ~ 05 Nisan 2018 Perşembe

Yer: FMV Işık Okulları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2018 ~ Nis 5, 2018

FMV Işık Okulları’nın 5 yıldır düzenlediği FMV Kültür Konferansları dizisinin 5 Nisan’daki konuğu, ünlü bilim adamı Prof. Dr. Nihat Berker olacak. Kadir Has Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dekanı olan Prof. Dr. Nihat Berker, FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü’nde, eğitim, araştırma, başarı ve mutluluk konulu bir konferans verecek.

FMV Işık Okulları tarafından 2014 yılından itibaren gerçekleştirilen ve bugüne kadar iş dünyasından bilim insanına, yazardan siyasetçiye kadar pek çok farklı önemli ismi, dinleyicilerle buluşturan Kültür Konferansları’nın bu ayki konuğu bilim insanı Prof. Dr. Nihat Berker olacak.

Geçtiğimiz yıl Türk Fizik Derneği tarafından Onur Ödülü’ne layık görülen Berker, 1988 yılında TÜBİTAK Bilim Ödülü kazanmıştı. Fizik alanında yaptığı çok önemli çalışmalarla tanınan Prof. Dr. Nihat Berker, 2000-2003 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Fizik Bölüm Başkanı, 2009-2016 yılları arasında Sabancı Üniversitesi Rektörü olarak görev aldı.

Bugüne dek uzmanlık alanında çok sayıda önemli proje yürüten ve farklı bilimsel çalışmalara imza atan Berker, FMV Işık Okulları’nda düzenlenecek konferansta, eğitim ve araştırmanın getirdiği başarı ve mutluluğu değerlendirecek.

Katılımın herkese açık ve ücretsiz olduğu konferans, 5 Nisan Perşembe günü saat 18:00’de FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü, Sacit Öncel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

5 yıldır kesintisiz süren FMV Kültür Konferanslarına daha önce Prof. Dr. Bingür Sönmez, Ayşe Kulin, Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ersin Özince, Özden İnönü Toker, Prof. Dr. Şevket Pamuk, Onur Öymen gibi isimler konuşmacı olarak katıldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT