Sevin Okyay: 'Beat Kuşağı ve Caz'

Tarihler: 05 Kasım 2017 Pazar ~ 05 Kasım 2017 Pazar 13:00

Yer: Pera Palace Hotel Jumeirah

Ücret: Ücretsiz

Adres: Meşrutiyet Cad. No:52 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 377 40 00

Web: http://www.jumeirah.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2017 ~ Kas 5, 2017

Sanatı, sosyal olaylardan bağımsız düşünmek ya da ele almak olanaksızdır. Nitekim 1960’lar, her şeyin iç içe geçtiği, etkileşim içinde bulunduğu ikinci bir Rönesans’a tanıklık eder. Bir yanda Vietnam Savaşı sürerken, diğer yanda “beat” yani “vuruş” sözcüğü üzerine yaratıcılığını döşemiş sanat dünyası alev alevdir.

Yazar William S. Burroughs, şair Allen Ginsberg, romancı ve şair Jack Kerouac, öte yanda Charlie Parker, Dizzy Gillespie, Thelonious Monk, hatta Jim Morrison’a uzanan ve içine bağımsız sinemacıları da dahil eden, bereketli bir uzlaşı alanıdır bu. Sevin Okyay’ın moderatörlüğünde, konuk konuşmacılar Hülya Tunçağ ve Ali Sönmez ile gerçekleşecek bu söyleşide, Beat Kuşağı yazarlarıyla caz müziğinin ilişkisi enine boyuna ele alınırken, sinemaya yansımaları da elbette unutulmayacak.

Moderatör: Sevin Okyay
Konuk: Hülya Tuncağ, Ali Sönmez

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT