Zeynep Turan - Dünyayı Kadınlar Kurtaracak

Zeynep Turan - Dünyayı Kadınlar Kurtaracak

Tarihler: 17 Mart 2018 Cumartesi ~ 17 Mart 2018 Cumartesi

Yer: Emaar Square Mall

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2018 ~ Mar 17, 2018

Anadolu Yakası’nın yeni alışveriş ve eğlence merkezi Emaar Square Mall, Dünya Kadınlar Günü’nü, gerçekleştirdiği etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Kutlamalar kapsamında Astrolog Zeynep Turan 17 Mart’ta Emaar Square Mall’da kadınlar ile bir araya gelecek. Kadınların değerini bir gün değil, her gün hatırlatmak isteyen Emaar Square Mall, Mart ayı boyunca “kadın” temalı farklı etkinliklere imza atacak.

Anadolu Yakası’nın yeni alışveriş ve eğlence merkezi Emaar Square Mall, Dünya Kadınlar Günü’nü düzenlediği etkinlikler ile kutlamaya devam ediyor. Astrolog Zeynep Turan katılımıyla 17 Mart, Cumartesi günü gerçekleşecek söyleşide kadınlar astrolojiden kadın-erkek ilişkilerine pek çok konuda bilgi sahibi olacak.

Zeynep Turan’ın konuşmacı olarak katılacağı “Dünyayı Kadınlar Kurtaracak” söyleşisi ile kadınlar kendi doğum haritalarına ve burçlarına yönelik detayları öğrenecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT