Cenk Yüksel

Cenk Yüksel

Tarihler: 28 Ağustos 2021 Cumartesi ~ 28 Ağustos 2021 Cumartesi 17:00

Yer: D&R Suadiye

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2021 ~ Ağu 28, 2021

Cenk Yüksel- “Nefes-Ses-Hareket ve Kutsal Dönüşüm” adlı kitabında, mucizevi araçları doğru kullanarak yaşamımızı nasıl değiştirebileceğimiz konusundaki bilgilerini paylaşıyor. Kitap, D&R ın en çok satanlar listesine kısa sürede girdi.

“Bedenin yakıtı ve spiritüel dönüşüm için vazgeçilmez bir araç olan nefes; ruhsal titreşimimize etki ederek bir titreşimler denizi olan dünyayla, uyumlanmamızı sağlayan ses ve hem dolaşım, hem sağlık, hem de trans halinde olabilme açısından mucizelere neden olan hareket, gündelik yaşamın kaygıları içinde önemini fark edemediğimiz mucizelerdir. “ dediği kitabının imza gününde, gerçekleştireceği söyleşinin ardından, sanatçı kimliği ile de tanınan Cenk Yüksel okurlara ayrıca bir dinleti de gerçekleştirecektir.

“Cenk Yüksel”in yazdığı Nefes-Ses-Hareket ve Kutsal Dönüşüm Destek Yayınları’ndan çıkan kitabın imza gününe tüm okurlarımızı bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT