18. Marka Konferansı

18. Marka Konferansı

Tarihler: 13 Aralık 2017 Çarşamba ~ 14 Aralık 2017 Perşembe

Yer: Hilton İstanbul Bomonti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2017 ~ Ara 14, 2017

Bu yıl 18. yaşını kutlamaya hazırlanan MARKA Konferansı, birbirinden çarpıcı, birbirinden renkli, ufuk açan konu ve konuşmacılarıyla 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşecek.

Marka 2017; Vogue China Genel Yayın Yönetmeni Angelica Cheung’dan ünlü komedyen ve sinemacı kimliğiyle Cem Yılmaz’a, restoran sektörünün dünyadaki en tanınmış liderlerinden Alan Yau’dan Saha Derneği kurucusu Füsun Ezcabaşı ve sanatçı Ali KAZMA’ya, Prisma Labs’in kurucusu ve Ceo’su Rus teknoloji lideri Alexey Moısenekov'dan uluslararası sanatçı Kutluğ Ataman'a, psikanalist, yazar, aktivist ve yeme bozukluğu uzmanı Susie Orbcah’tan ünlü oyuncular Serenay SARIKAYA ve Ozan Güven’e, Social Chain’in kurucusu ve Ceo’su Steven Social Bite restoranlarının sahibi Josh'a, dünyanın en büyük sanat fuarı Frieze’in kurucusu Matthew Slotover’dan London Design Museum direktörü Deyan Sudjıc’e, yoga eğitmeni, sağlık ve güzellik simgesi Julie Montagu’dan Soho House’un kurucusu ve yöneticisi Nick Jones’a, ünlü pop yıldızı, müzisyen Kenan Doğulu’dan dünyaca ünlü modacı Hüseyin Çağlayan ve Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı, ekonomist Özgür Demirtaş’a, en çok satanlar listesinde yer alan yazar Azra Kohen’den oyuncu ve yapımcı Tuba Ünsal’a birçok ünlü ve önemli ismi ağırlayarak gündem yaratacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT