Cumhuriyet: Asya’nın Ufkunda Aydınlanma

Tarihler: 28 Ekim 2015 Çarşamba ~ 28 Ekim 2015 Çarşamba 14:00

Yer: Pera Müzesi

Adres: Meşrutiyet Cad. No.65 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Web: http://http://www.peramuzesi.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2015 ~ Eki 28, 2015

İstanbul Araştırmaları Enstitüsü’nde düzenlenecek “Asya’nın Ufkunda Aydınlanma” paneli; yeni, sağlıklı, dinamik, çağdaş, kalıcı bir toplum kurmayı, yeni bir insanı yaratmayı amaçlayan, gerçeği geçmişte değil, geçmişin ışığında inşa edeceği gelecekte arayan bir anlayışla yola çıkan Cumhuriyet’in kuruluşunun 92. yılında köklü bir muhasebesini yapmayı amaçlıyor.

Cumhuriyet’in ilanının 92. yılı dolayısıyla düzenlen “Asya’nın Ufkunda Aydınlanma” paneli farklı disiplinlerden konuşmacıları ağırlayacak. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde görev yapan Doç. Dr. Cüneyt Akalın moderatörlüğünde 28 Ekim Çarşamba günü saat 14:00’da başlayacak panelde “Türkiye'de Kentsel Koruma, Kent Tarihleri ve Koruma Yöntemleri”, “Osmanlı Mimarisi” ve “Tarihi Çevre Korumanın Mimarlık Boyutu, Kuram ve Uygulama” gibi birçok kitabı da bulunan ünlü mimar Prof. Doğan Kuban; tiyatro bilimci, oyuncu, yazar, eleştirmen ve yönetmen Prof. Dr. Özdemir Nutku; “Mustafa Kemal Döneminde Ekonomi” kitabının da yazarı Ekonomist Prof. Dr. Bilsay Kuruç ve “Mondros'tan İstanbul'a İmparatorluk'tan Cumhuriyet'e” kitabıyla bilinen Yrd. Doç. Dr. Orhan Çeki yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT