Dünyaca ünlü SEO Profesyonelleri İstanbul’da buluşacak

Tarihler: 25 Ekim 2014 Cumartesi ~ 25 Ekim 2014 Cumartesi

Yer: Şişli Radisson Blu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 25, 2014 ~ Eki 25, 2014

Geçen yıl ilki gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk uluslararaası SEO Konferansı, SEOzone: SEO ve inbound marketing profesyonellerini İstanbul’da buluşturuyor. 25 Ekim 2014'te Şişli Radisson Blu'da yapılacak olan SEOzone’a bu yıl da tecrübeleriyle ve yayınladıkları kaynaklarla dünya çapında tanınan 8 SEO profesyoneli konuşmacı olarak katılacak.

SEO alanında Türkiye’nin ileri gelen ajanslarından SEOZEO, geçen yıl başlattığı Uluslararası SEO konferansının ikincisini gerçekleştiriyor. Tecrübeleriyle ve yayınladıkları makale ve kitaplarla dünya çapında tanınan 8 SEO ve inbound marketing profesyoneli bu büyük etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak.

25 Ekim 2014'te Şişli Radisson Blu'da yapılacak olan SEOzone, 2013'te Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde 200 kişinin katılımıyla düzenlenmişti. Bu yıl katılımcı sayısının 400’ü geçmesi bekleniyor.

Ana Sponsorluğu’nu icerik.com’un yaptığı SEOzone 2014’ün açılış sunumunu, internet medyasının yakından tanıdığı isimlerden Gazeteci Serdar Kuzuloğlu yapacak. Hemen ardından Google İrlanda’da arama ekibinin liderlerinden Murat Yatağan, link analizleriyle ünlü LinkResearchTools şirketinin kurucusu ve aynı zamanda Google cezaları & link analizi konusunda uzman Christoph Cemper, internette yayınladığı sheetlerle ve Analytics konulu kaynaklarla tanınan Annie Cushing, yazdığı makalelerle onbinlerce SEO profesyoneline ulaşan dünyaca ünlü danışmanlardan Mike King, Moz ve benzeri komünitelerde yayınladığı SEO makaleleriyle tanınan Aleyda Solis, yaratıcı link inşası konusunda dünyanın en önemli bloglarından PointBlankSEO’nun kurucusu Jon Cooper ve SEOzeo’nun kurucusu Yiğit Konur konuşmacı olarak katılarak deneyimlerini paylaşacak ve güncel gelişmeleri konuşacaklar.

SEOZEO Kurucusu ve Genel Müdürü Yiğit Konur, bu konferansı düzenlemekten dolayı çok heyecanlı ve mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi:

“Ülkemizde SEO'nun tanınırlığını ve gerçekten insanların doğru bilgiyle olan etkileşimini artırmak vizyonuyla harekete koyulduğumuz SEOzone'13 bizim için çok özeldi. Lütfi Kırdar Kongre Sarayı'nda düzenlediğimiz etkinliğimize dünyanın farklı ülkelerinden 8 konuşmacı, birçoğu dijital pazarlama yöneticisi olmak üzere 200'ün üzerinde katılımcıyla harika bir etkinliği gerçekleştirdik. SEOzone, 2014 yılında 300’den fazla katılımcı ve çok daha güçlü ve eğlenceli bir kadro ile yayında olacak.”

Türkiye’nin ikinci uluslararası SEO etkinliğinde yer alacak değerli konuşmacıların listesi:
• Serdar Kuzuloğlu –İnternet Ekipler Amiri & Gazeteci
• Murat Yatağan: Google İrlanda – Arama Kalitesi Uzmanı
• Christoph Cemper: LinkResearchTools’un Kurucusu
• Annie Cushing: Yazar & Analytics Danışmanı
• Mike King: Inbound Pazarlama Danışmanı & Yazar
• Aleyda Solis: Internasyonel SEO Danışmanı & Yazar
• Jon Cooper: PointBlankSEO Kurucusu & Yazar
• Yiğit Konur: SEOZEO, Kurucu & Genel Müdür

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT