Ekolojik Duyarlılık

Ekolojik Duyarlılık

Tarihler: 29 Kasım 2018 Perşembe ~ 29 Kasım 2018 Perşembe 19.00

Yer: Conrad İstanbul Bosphorus

Ücret: Ücretsiz

Adres: Cihannüma Mah. Saray Caddei no:5 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2018 ~ Kas 29, 2018

Conrad İstanbul Bosphorus’un klasikleşen kültür ve sanat buluşmaları “Conrad Talks”, bu kez rotasını doğaya çeviriyor. 29 Kasım Perşembe günü saat 19:00’da ‘Ekolojik Duyarlılık’ temasıyla gerçekleştirilecek olan Conrad Talks, gazeteci ve sanat eleştirmeni Ayşegül Sönmez moderatörlüğünde, bir şarap üreticisi, bir pop yıldızı, bir aktivist ressam, bir aktivist vegan yazar ve Roma Bostanı İnsanları’nı ağırlayacak.

İstanbul’un tam kalbinde yer alan Conrad İstanbul Bosphorus, kültür ve sanat dünyasından isimleri konuk ettiği Conrad Söyleşileri’ne, bu kez eşsiz Boğaz ve İstanbul manzarası sunan mekanı Summit Bar & Terrace’ta devam ediyor. 29 Kasım Perşembe saat 19:00‘da gerçekleşecek olan Conrad Söyleşileri’nin (Conrad Talks) bu ayki teması hepimizi yakından ilgilendiren bir konu olan “Ekolojik Duyarlılık” olacak.

Moderatörlüğünü Gazeteci ve Sanat Eleştirmeni Ayşegül Sönmez’in üstleneceği söyleşide, Pop yıldızı Batuhan Sevimo, hepimizi ekolojik duyarlılık sahibi bir şarkıcının neleri değiştirebileceğini düşünmeye sevk ederken; aktivist ressam Gökçe Erhan, Karadeniz'de verdiği çevreci mücadelenin öyküsünü anlatacak. SUVLA şaraplarının kurucusu Selim Ellialtı, SUVLA şarapları üretiminin yanı sıra organik gıdaya duyduğu yeni tutkusunu aktarırken; Gazeteci/Yazar Zulal Kalkandelen bir vegan olarak veganlıkla ilgili merak ettiğimiz sorulara düşündürücü yanıtlar verecek. Söyleşinin diğer konukları ise betondan daha iyi bir alternatifimiz olduğunu her fırsatta dile getiren ve şehirdeki bahçelerimize sahip çıkmanın yollarını anlatacak olan Roma Bostanı İnsanları olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT