İFSAK 2019 Yılı Fotoğraf, Sinema ve Sanat Kurumu Ödülleri

Tarihler: 20 Aralık 2019 Cuma ~ 20 Aralık 2019 Cuma

Yer: İFSAK NXCLUB Sergi Salonu

Adres: İstiklal Cad. Ayhan Işık Sok. No:32/2 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 42 01 / 0212 292 18 07

Faks: 0212 252 44 61

Web: http://ifsak.org.tr

E Posta: iletisim@ifsak.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2019 ~ Ara 20, 2019

İFSAK, 1984 yılından itibaren, ülkemizde fotoğraf ve sinema alanında başarılı çalışmalar yapan, fotoğraf ve sinema kültürünün yaygınlaşmasını, daha çok insana ulaşmasını sağlayan kişi ve kurumlara üyelerinin önerilerini de değerlendirerek ödül vermektedir. Ödüller, İFSAK Yılın Fotoğraf Ödülü, İFSAK Yılın Sinema Ödülü ve İFSAK Yılın Sanata Katkı Kurum Ödülü başlıkları altında verilmektedir.

İFSAK 2019 Yılın Fotoğraf Ödülü’nün, gerçekleştirdiği araştırmalarla, yayınladığı kitaplarla, küratörlük yaptığı onlarca yurtiçi ve yurt dışı sergi ile fotoğraf sanatına katkıda bulunan Sayın Engin Özendes’e verilmesi kararlaştırıldı.

İFSAK 2019 Yılı Sinema Ödülü’nün, 1966 yılından başlayarak sinema üzerine ara vermeden köşe yazıları yazan, yayınladığı kitaplarla, yaptığı televizyon programlarıyla ülkemizdeki sinema kültürünün oluşmasına ve yerleşmesine çok önemli katkılarda bulunan sinema eleştirmeni Sayın Atilla Dorsay’a verilmesine karar verildi.

İFSAK 2019 Yılı Sanat kurumu ödülü, Fotoğrafevi çatısı altında, Ocak 2006’dan itibaren ara vermeden yayınlanmaya devam eden, dünyadan ve Türkiye’den çok sayıda fotoğrafçının çalışmalarını, fotoğraf meraklılarına ulaştıran, Türkiye’nin ilk ve tek fotoröportaj dergisi olan İz dergisine verilmesi uygun bulunmuştur. Ödül İz Dergisi Genel Koordinatörü Sayın Gölnür Cengiz’e verilecektir.

İFSAK Yılın Fotoğraf, Sinema ve Sanat Kurumları Ödülleri, 20 Aralık 2019 Cuma günü gerçekleştirilecek 60. İFSAK Geleneksek Kuruluş Yemeğinde sahiplerine takdim edilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT