Özden İnönü Toker, Babası İsmet İnönü’nün Bilinmeyen Yönlerini Anlatacak

Özden İnönü Toker, Babası İsmet İnönü’nün Bilinmeyen Yönlerini Anlatacak

Tarihler: 09 Kasım 2016 Çarşamba ~ 09 Kasım 2016 Çarşamba Saat 18:00

Yer: FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü, Sacit Öncel Konferans Salonu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2016 ~ Kas 9, 2016

FMV Işık Okulları’nın düzenlediği Kültür Konferansları dizisinin bu ayki konuğu, Türk siyasi tarihinin en önemli isimlerinden biri olan İsmet İnönü’nün tek kızı olan Özden İnönü Toker olacak. Özden İnönü Toker, babasının yaşamını birinci ağızdan anlatacak.

FMV Işık Okulları tarafından 2014 yılından beri düzenlenen Kültür Konferansları bu ay Türk tarihinin en önemli figürlerinden biri olan 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün hayatına yer veriyor. FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsünde gerçekleştirilecek 23’üncü Kültür Konferansı’na, İnönü Vakfı’nın kurucuları arasında yer alan ve annesi Mevhibe İnönü’den sonra vakfın başkanlığını üstlenen Özden Toker İnönü konuk olacak. Özden İnönü Toker, ‘Babam; “İsmet İnönü”’ konulu konferansta, babasının bilinmeyen yönlerini anlatacak.

Katılımın herkese açık ve ücretsiz olduğu konferans, 9 Kasım 2016 Çarşamba Günü saat 18:00’de FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü, Sacit Öncel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

FMV Işık Okulları, Kültür Konferansları kapsamında şimdiye kadar Prof.Dr.Tayfun Özçelik, Yüksek Mimar Sinan Genim, Prof. Zafer Toprak, Prof. Doğan Özlem, Prof. Emre Gönensay, Prof. Hüsamettin Koçan, Prof. İlber Ortaylı, Altay Öymen, Ersin Özince, Prof. Sıddık Yarman, Prof. Doğan Kuban, Doğan Hızlan, Esin Çelebi Bayru, Prof. Şirin Tekinay, Prof. Murat Ferman, Prof. Şevket Ruacan, Prof.Dr. Gündüz Gökçe konuşmacı olarak katılmıştı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT