Şehirde Oyun Zamanı!

Şehirde Oyun Zamanı!

Tarihler: 21 Eylül 2018 Cuma ~ 22 Eylül 2018 Cumartesi

Yer: Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü

Adres: Kadir Has Caddesi Cibali Fatih İstanbul

Telefon: 0212 533 65 32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2018 ~ Eyl 22, 2018

İstanbul95 Şehirde Oyun Konferansı 21-22 Eylül’de Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Çocuğun şehirle ilişkisi ve şehirde çocuğa ait oyun imkanlarının tartışılacağı etkinlik sanat, siyaset, mimarlık ve akademi dünyasından çok sayıda konuşmacıyı bir araya getiriyor. Katılımcıları şehri 0-3 yaş çocukların gözünden görmeye davet eden etkinlik herkese açık ve ücretsiz olacak.

  Çocuğun şehirle ilişkisi ve şehirde çocuğa ait oyun imkanları tartışılacağı İstanbul95 Şehirde Oyun Konferansı, 21-22 Eylül tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenecek. Columbia Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Kent Laboratuvarı Studio-X Istanbul tarafından düzenlenen konferans1 milyondan fazlasını 0-3 yaş arası çocukların oluşturduğu İstanbul’a ve kent tasarımlarına çocukların gözünden bakmaya davet ediyor. İnsan beyninin yüzde 85’inin geliştiği erken çocukluk dönemiyle ilgili kamuoyunda farkındalık yaratmayı amaçlayan etkinlik sanat, siyaset, mimarlık ve akademi dünyasından çok sayıda konuşmacıyı bir araya getirecek. İstanbul95 Şehirde Oyun Konferansı herkese açık ve ücretsiz olacak.

  Konferansın konuşmacıları arasında konunun dünyaca ünlü isimleri yer alıyor. 8-80 Cities’in kurucusu ve World Urban Parks’ın başkanı Gil Penalosa, Curbed yazarlarından, mimari ve tasarım eleştirmeni Alexandra Lange, Center for Urban Pedagogy’nin kurucusu tasarımcı Damon Rich, Zorlu Center’daki oyun parkının da tasarımını yapan Carve’ın kurucusu Elger Blitz, Rethinking Childhood’un kurucusu ve Play England’ın eski direktörü Tim Gill bu isimlerden birkaçı.

 

İstanbul95 Şehirde Oyun Konferansı Bernard van Leer Vakfı’nın finansal ve teknik desteği ile sürdürülen İstanbul95 programı kapsamında gerçekleştiriliyor. Sosyal ve ekonomik olarak dezavantajlı konumdaki çocukların olanaklarını arttırmak hedefiyle hareket eden Bernard van Leer Vakfı, bugüne kadar 50’nin üzerinde ülkede gerçekleştirdiği erken çocukluk dönemiyle ilgili çalışmalarla tanınıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT