Ya Şimdi Ne Olacak? TEDxReset

Tarihler: 18 Nisan 2014 Cuma ~ 19 Nisan 2014 Cumartesi

Yer: Türker İnanoğlu Show Center

Ücret: Tam 125 TL Öğrenci 50 TL

Nereden Alınır: http://www.tedxreset.com/

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2014 ~ Nis 19, 2014

“Ya Şimdi Ne Olacak?”
Tek bir soru, onlarca alternatif çözüm, yüzlerce farklı düşünen insan TEDxReset’te buluşuyor.

5 yıldır hayatı değiştiren fikirleri, dünyaya yön veren uygulamaları ve etkileyici hikayeleri izleyicileriyle buluşturan TEDxReset’te, her biri kendi alanında alternatif çözümler yaratmış konuşmacılar bu sene “Ya Şimdi?” sorusunu cevaplayacak. 18-19 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek TEDxReset’te Tanrılar Okulu’nun yazarı Prof. Stefano D'Anna, Stanford Üniversitesi’nden Dan Klein, önemli tasarımcı ve eğitmenlerinden Oruç Çakmaklı, KONDA’nın Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Gelecekhane’nin yaratıcısı Halil Aksu gibi alanında fark yaratmış 35 konuşmacı bugünü sorgularken yarına ilişkin fikirlerini paylaşacak.

Dünyanın önde gelen düşünürlerinden, bilim insanlarına, sanatçılardan, tasarımcılara kadar “paylaşmaya değer fikirleri” olan herkesin ilham verici fikir ve öykülerini paylaştığı, uluslararası bir platform olan TED’in Türkiye’deki gönüllüleri tarafından organize edilen TEDxReset, bu yıl “Ya Şimdi?” sorusunu tartışmaya açıyor. 18-19 Nisan tarihleri arasında, iletişimci Ali Üstündağ’ın küratörlüğünde, bu sene 5’incisi düzenlenecek konferans yine alanında fark yaratmış konuşmacıları ağırlayacak.

“Ya Şimdi?” teması çerçevesinde, TİM Show Center’da düzenlenecek TEDxReset’te ortalama 15’er dakikalık 38 sahne oturumunda, 35 konuşmacı ve 6 müzik/dans performansı sahne alacak. TEDxReset süresince “big data”, bio-teknoloji, imece atölyeleri, şehircilik, bağımsız basın, dünyayı değiştirebilecek yeni tasarım anlayışları, çağdaş sanatın teknolojiyle iç içe geçtiği arakesitler, alternatif iş ve yaşam modelleri, sivil toplumun gücü, müzik, dans ve mucizeler yaratan hikayeler “Ya Şimdi ?– What Now?” konseptiyle sunulacak.

Dünyada en çok satan kitaplar listesinde yer alan Tanrılar Okulu’nun yazarı Prof. Stefano D'Anna, önemli tasarımcı ve eğitmenlerinden Oruç Çakmaklı, tasarıma dair yenilikçi söylemlerin temsilcisi Rauf Kösemen, “Gelecekhane” isimli inovasyon projesinin baş mimarı Halil Aksu, sivil topluma ve yeni siyaset modellerine ilişkin yenilikçi fikirleriyle Bekir Ağırdır, Şamanizm kültürü öğretim görevlisi Timur Davletov, elektrik sistemlerini kullanarak insan bedenleri ve hareketleri üzerine eserler yaratan Kai Fai Choi, mimar Han Tümertekin, Studio-X Istanbul’un kurucusu Selva Gürdoğan-Thomsen, tasarım gurusu Tom Wujeck, yönetim gurusu Fazıl Oral, maske ustası Rob Faust, Oy ve Ötesi’nin kurucularından Sercan Çelebi, Dan Klein, Scott Cohen, Murat Daltaban, NohLab, Tahribad-ı İsyan, SATTAS, Elif Çağlar gibi farklı alanlardan öne çıkan isimler iki gün boyunca ‘zihin açıcı’ konuşmalar gerçekleştirecek.

Vizyoner bilim insanları, akademisyenler, iş dünyasından profesyoneller, teknoloji geliştirme uzmanları, tasarımcılar, sanatçılar, medya mensupları, blogger’lar ve üniversite öğrencileri başta olmak üzere merak eden ve sorgulayan herkesin buluşma ve paylaşma platformu TEDxReset, bu yıl da farklı yaşam modellerini keşfetme fırsatı sunacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT