%100 Music: Reggae Night Vol.3

Tarihler: 13 Temmuz 2018 Cuma ~ 13 Temmuz 2018 Cuma 13 Temmuz 2018 20:00

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Ücret: VIP - 66.00 TL Genel Giriş - 33.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cihannüma Mah. Has Fırın Cad. Akmaz Çeşme Sok. No:26 (BKM Karşı Sokağı) Beşiktaş İstanbul

Telefon: (546) 566 99 46

Web: http://www.ifperformance.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 13, 2018 ~ Tem 13, 2018
%100 MUSIC serisinin İstanbul’a kazandırdığı Reggae night 13 Temmuz Cuma gecesi IF Performance Hall Beşiktaş’ta!

SATTAS
Ülkemizin en bilinen ve takip edilen Reggae grubu SATTAS, ikinci albümlerinin habercisi niteliğinde olan ilk EP’sini “Bir ben miyim?” adıyla geçtiğimiz günlerde yayınladı. Türkiye’nin birçok yerinde konserler veren SATTAS ayrıca Macaristan, Kanada, Fildişi Sahilleri gibi ülkelerde de sahne aldı.

BOSPHOROOTS
Bu zamana kadar Volkswagen Arena'da düzenlenen Babylon presents: Love & Reggae, Dorock XL, Karga, Nayah, Woodstock Kadıköy, Ankara Eski&Yeni, Babylon Bomonti gibi mekanlarda sahne alan Bosphoroots, 2015'in Eylül ayında ilk teklileri “This Is How I Want”ı, 10 Mayıs 2016 tarihinde de tematik bir içeriğe sahip tamamı Türkçe 3 şarkıdan oluşan ilk kısa-çalarları "3 Azgın"ı iTunes, Spotify, Deezer gibi dijital platformlardan yayınladı.Gruplardan önce ve grup aralarında BETON ORMAN'Dan Da Frogg ve King Seroman çalacakları müziklerle gece boyunca eğlenceyi üst seviyede tutacak.%100 MUSIC’in katkıları ile gerçekleşecek REGGAE NIGHT Vol.3 İstanbul’un yeni ve en önemli mekanlarından biri olacak olan IF Performance Hall Beşiktaş’ta gerçekleşecek.

Bugüne dek Moonspell, Evgeny Grinko, Wardruna, Richie Kotzen, Mr. Big, Dave Lombardo, God Is An Astronaut, Dub FX gibi grup ve müzisyenlerin Türkiye konserlerini düzenleyen MoodLive ve New East Music organizasyonu ile gerçekleşecek etkinlikte reggae hayranları bir araya gelecek.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı açılış saati : 20:00- Konser saati : 21:00- Saat 22.00’ye kadar IF Performance Hall Beşiktaş barında “Happy hour” uygulaması olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT