%100 Music Sunar: Imany

Tarihler: 22 Ekim 2016 Cumartesi ~ 22 Ekim 2016 Cumartesi 22 Ekim 2016 21:00

Yer: Container Hall

Ücret: Sahne Önü - 120.00 TL Normal - 70.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2016 ~ Eki 22, 2016
Müzik listelerini alt üst eden Fransız sanatçı IMANY, Izmir Container Hall dinleyicileriyle buluşuyor.

Sahne adı Imany olan Komor Adaları asıllı Nadia Mladjao, 1979 yılında Fransa’nın Martigues bölgesinde on çocuklu ailesine dahil oldu. On yedi yaşında bir mankenlik ajansıyla sözleşmesi gereği New York’a gitti ve Calvin Klein’la üç aylık anlaşma yaptı.

Amerika’da yedi sene kaldıktan sonra Tracy Chapman’ın ”Talkin’ Bout a Revolution” şarkısının etkisinde ani bir karar vererek şarkıcı olmaya karar verdi.

Hemen şan derslerine, şarkı sözleri yazmaya başladı ve Amerika’daki bütün mankenlik kariyerini bırakıp Fransa’ya geri döndü. Müzik üzerine çalıştığı sırada tesadüfen Ayo ve Grace’nin prodüktörü Malik Ndiaye’yle tanıştı ve bu tanışma onun müzik kariyerinin resmi başlangıcı oldu.

Imany, Tracy Chapman, Nina Simone ve Lauryn Hill’e hayranlığından hiçbir zaman taviz vermedi ve ona R’n'B imaj yapıştırmaya çalışan prodüktörlere rağmen, ”Soul”, ”Folk” ve ”Blues” ‘da ısrar etti. 2011 yılında piyasaya çıkan ilk albümü ”The Shape of a Broken Heart”, kısa sürede çok satan albümlere verilen ”Disques d’Or'un (Altın Plak Ödülü) sahibi oldu. Adını en çok ”You Will Never Know” adlı şarkısıyla duyurdu. 

Son şarkısı "Don't be so shy" ile müzik listelerini alt üst eden sanatçı, İzmir'deki ilk performansında sevilen şarkılarını tüm müzikseverler için seslendirecek.

- Kapı açılış saati: 21:00- Organizasyon şirketinin bilet fiyatında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Etkinlik alanı içine video, fotoğraf makinesi vb. dijital kayıt aletleri alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser salonuna girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabidir fakat 18 yaşın altındakilere ebeveynlerinin eşlik etmesi öneririz.- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek getirmek kesinlikle yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT