%100 Müzik: IndieCity VI - Kombine

Tarihler: 09 Mart 2018 Cuma ~ 09 Mart 2018 Cuma 09 Mart 2018 22:00

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta Tam - 89.50 TL Ayakta Öğrenci - 67.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2018 ~ Mar 9, 2018
Ülkede bağımsız ve iyi müzik adına ümitlerimizi her zaman yüksek tutan plak şirketi Partapart’ın düzenlediği üç günlük festival IndieCity VI, Salon IKSV'de...

Müzikte her zaman daha kendine has duruşlar arayan insanları bir araya getirme amacıyla ilki 2012’de düzenlendi. Üç yıl boyunca Peyote’yi mesken tuttu, insanlar sokaklara taştı. Yerli ve yabancı müzik sahnesinin dikkat çeken gruplarını IndieCity çatısı altında topladı. Müzikseverler akşamın ilk saatlerinden sabahın ilk ışıklarına kadar farklı müzik türlerinden birçok performansı izleme fırsatı yakaladı. Bugüne kadar Weval, Dark Sky, Throwing Snow, Jmii, Jacob Korn, Marc Pinol, Fakepakt, Men With A Plan, Astrofella, solardip, Akkor, Audio Kombat, The Away Days, Son Feci Bisiklet, Softa, Mind Shifter, Da Poet, Ahu, Glasxs, Jtamul ve Farfara gibi isimler IndieCity sahnesini paylaştı. Yeni isimler ve bu kez üç güne yayılan programıyla IndieCity üçüncü kez Salon sahnesinde, Mama'da ve Red Bull Music işbirliğiyle Mini Müzikhol’de.

Yeni, özgün, farklı ve bağımsız seslerle kesintisiz müzik. 

Kim?
Aisha Devi, Vox Low, Rebolledo, Nicky Elizabeth, Hubert Kirchner, Kid Fourteen, R.A.N., Iskeletor, Men With A Plan, ORDA, FFRW, Affet Robot, Forlorn Hope, Partapart Likes

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler etkinlik alanına alınmayacaktır.- Öğrenci biletleri yalnızca İKSV Ana Gişe’den satın alınabilir.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT