-34 - Büyük Ev Ablukada - Fırtınayt

Tarihler: 22 Eylül 2018 Cumartesi ~ 22 Eylül 2018 Cumartesi 22 Eylül 2018 17:00

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği

Ücret: Ayakta - Tam: 50.00 TL,  Öğrenci: 35.00 TLAyakta - BÜMED Üye: 35.00 TL* BÜMED Üyeleri kendilerine gönderilen kod ile indirimli bilet alabilirler.Etkinlik Günü Kapıda Bilet Satış Fiyatları:Ayakta - Tam: 55.00 TL,  Öğrenci: 40.00 TLAyakta - BÜMED Üye: 40.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2018 ~ Eyl 22, 2018
Her yıl bir yaş daha büyüyen konser serisi mi olur demeyin, oluyor!

"22 Eylül Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği bahçesinde -34 için buluşuyoruz.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve gelenekselleşme yolunda ilerleyen konserlerimiz kendisini 34 yaş ve altı hisseden tüm dinleyicileri BÜMED Bahçe’ye davet ediyor.

Yılın en sevilen grupları konser yapsa da gitsek, tatil dönüşü arkadaşlarla buluşup etkinlikten etkinliğe koşsak, kaliteli müzik dinleyip, müzikle coşsak diyorsan; çare -34! 

Kendi tabirleriyle şakalı müzik grubu Dolu Kadehi Ters Tut, Mürsel Oğulcan Ava ve Uğurhan Özay tarafından, Ömer Hayyam’dan aldıkları ilhamla kuruldu. Mizah sosu kattıkları canlı performanslarıyla kısa sürede kulaktan kulağa yayılan ve hayran kitlelerini katlayan grup Ömer Hayyam’a ek olarak Özdemir Asaf, Sabahattin Ali gibi isimlere duydukları hayranlıklarıyla seslerini duyurdular. ‘Aldattın Mı’ videolarıyla bağımsız sahnenin en çok izlenen grupları arasına isimlerini yazdıran grup şakalı komikli, sakin tonlu şarkıların ardından güçlü, rock’n roll tatlar yakaladıkları yepyeni albüm “Dünyanın En İyi Albümü”nün lansmanını 2017 yılında yaptı ve konserlerde dinleyenleriyle buluşmaya devam ediyor.İsmini Turgut Uyar’ın bir şiirinden alan Büyük Ev Ablukada, 2008’de Afordisman Salihins (Cem Yılmazer) ve Canavar Banavar (Bartu Küçükçağlayan) tarafından kuruldu. Kendine has müzikal ve sanatsal üslubuyla dikkat çeken ve geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan grup son dönemlerde farklı bir hamleyle elektronik çizgiye geçiş yaparak Fırtınayt isimli son albümlerini çıkararak hem tarzlarını hem de dinleyicileri yepyeni bir frekansa sürükledi. Sahne enerjileri ve iletişimlerindeki samimiyetle, seyirciye aradığını fazlasıyla bulduran grup; elektronik müziğe attığı bu başarılı adımla yeni bir müzikal deneyim sunuyor.
Ayaklarınız göl olsun, başınız deniz, Büyük Ev Ablukada ile birlikte coşalım isterseniz!

Güneş tepelerin ardında yavaş yavaş batarken, hafif bir sonbahar esintisi sizi sararken, yazı arkadaşlarınızla uğurlarken ağaçların arasında Dolu Kadehi Ters Tut ve Büyük Ev Ablukada eşliğinde eğlenmek için -34 konserini kaçırmayın."

Program Akışı:
17.00 Kapı Açılış
17.30 DJ Performansı – Metehan Mert Çakır
19.00 Dolu Kadehi Ters Tut
21.00 Büyük Ev Ablukada – Fırtınayt


-Öğrenci bileti sahiplerinin girişte öğrenci kimliklerini göstermeleri gerekmektedir.-Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü cihazı sokmak yasaktır. -BÜMED üyeleri kendilerine gönderilen kodları kullanarak sadece web sitesi üzerinden indirimli bilet satın alabilirler.-Bilet sayısı mekân kapasitesiyle sınırlıdır.-Etkinlik alanına evcil hayvan alınmamaktadır.-Otopark alanı sınırlıdır.-Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.-Etkinlik mekânına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT