-35 - Aynasızlar & Nova Norda

Tarihler: 12 Ekim 2019 Cumartesi ~ 12 Ekim 2019 Cumartesi 12 Ekim 2019 17:00

Yer: BÜMED Üst Bahçe

Ücret: Tam: 50.00 TLÖğrenci: 35.00 TLBÜMED Üyesi: 35.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2019 ~ Eki 12, 2019
Her yıl bir yaş daha büyüyen konser serisi mi olur demeyin, oluyor!

12 Ekim Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği bahçesinde -35 için buluşuyoruz.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve gelenekselleşme yolunda ilerleyen konserlerimiz kendisini 35 yaş ve altı hisseden tüm dinleyicileri BÜMED Bahçe’ye davet ediyor.Yılın en sevilen grupları konser yapsa da gitsek, tatil dönüşü arkadaşlarla buluşup etkinlikten etkinliğe koşsak, kaliteli müzik dinleyip, müzikle coşsak diyorsan; çare -35! 

Sessiz kalmama ve dans etme hakkında sahipsin. Eğer dans partnerin yoksa, Rock n' Roll devriyesi Aynasızlar sana bir tane tayin edecek!Temelleri Bursa'da atılan, İstanbul / Boğaziçi Üniversitesi çıkışlı Aynasızlar, birbirlerinden çok farklı müzikal kökenlerden gelen dört arkadaşın bir araya gelmesiyle kuruldu. Bağımsız müzik piyasasında porsiyonu azalmış olan “gitar müziği”ni benimseyen grup, Türkçe Rock n' Roll'u Blues ve Funk ile harmanlayarak kendi tarzını oluşturdu.2019'un başlarında yayınladıkları ilk teklileri Kahpenin Piçi ile bağımsız müzik dünyasına adım atan grup, 13 Eylül 2019'da ilk E.P. leri "Cümle Alem İsyanda!"yı yayınladı. 

Gerçek adı Ecem Böke sahne adıyla “Nova Norda” 1991 yılında İstanbul da dünyaya gelmiş başarılı bir müzisyen. Sahne adının Kuzey Yıldızı anlamında kullandığını belirten müzisyen müziğe 7 yaşında piyano çalarak heves etmiş. Üniversite yıllarına dek bir çok grupta ve koroda yer almış. 2014 senesinde mezun olduğu Boğaziçi Üniversitesinin Müzik Kulübü bünyesinde yer alan Rock Korosu'na koro şefliği yapmıştır.

70'li yılların saykodelik, funk ve soul şarkılarını günümüz cilası ile süsleyip tekrar düzenleyen VEYasin, bu çalışmaları "Hey! Douglas" çatısında toplayıp dinleyicisi ile buluşturuyor.

Güneş tepelerin ardında yavaş yavaş batarken, hafif bir sonbahar esintisi sizi sararken, yazı arkadaşlarınızla uğurlarken ağaçların arasında Aynasızlar, Nova Norda, Hey! Douglas eşliğinde eğlenmek için -35 konserini kaçırmayın!

Program Akışı:
17.00 Kapı Açılış
17.30 Aynasızlar
19.00 Nova Norda
21.00 Hey! Douglas

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar ebeveynleri ile birlikte etkinliğe katılabilirler.- Öğrenci bileti sahiplerinin girişte öğrenci kimliklerini göstermeleri gerekmektedir.- Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü cihazı sokmak yasaktır.- BÜMED üyeleri kendilerine gönderilen kodları kullanarak sadece web sitesi üzerinden indirimli bilet satın alabilirler.- Bilet sayısı mekan kapasitesi nedeniyle sınırlıdır.- Etkinlik alanına evcil hayvan alınmayacaktır.- Otopark alanı sınırlıdır, etkinlik günü Boğaziçi Üniversitesi metro durağından BÜMED'e shuttle hizmeti verilecektir.- Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT