“Bahar Notaları” İstanbul’a Baharı Getirecek

Tarihler: 06 Nisan 2012 Cuma ~ 06 Nisan 2012 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Roxy

Adres: Sıraselviler Cad. Aslanyatağı Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 13 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2012 ~ Nis 6, 2012

Tuborg sponsorluğunda İstanbul’da ilk kez gerçekleşecek olan ‘’Bahar Notaları’’ etkinlikleri kapsamında ünlü Fransız pop-rock grubu Quand La Diva S'en Va ve blues denince akla gelen ilk gruplardan biri olan Mountain Men, 6 Nisan 2012 Cuma gecesi ROXY İstanbul’da müzik severlerle buluşacak.

Fransa’da müzik listelerinin üst sıralarını zorlayan, sosyal medyada yoğun bir şekilde takip edilen, başarıları sonucu Fransa’nın en önemli yapım şirketlerinden biri olan PIAS’la sözleşme imzalayan pop-rock grubu Quand La Diva S'en Va’nın önemli bir özelliği de solistliğini ve bas gitaristliğini bir Türk olan Balkan Tekelioğlu’nun yapması. Balkan Tekelioğlu'nun yanı sıra grubu davulda Dominique Terral, gitarda Lucas Itié ve klavyelerde Nicolas Alpiste oluşturuyor.

Tuborg sponsorluğunda gerçekleşecek “Bahar Notaları” etkinliğinde sahne alacak diğer grup olan Mountain Men ise farklı bir müzikal altyapıya sahip. 2005 yılında Avustralyalı armonika sanatçısı Barefoot Lano ile Fransız solist ve gitarist Mr. Mat'in birlikte kurdukları Mountain Men, 1920 ve 30'lu yıllarda dünyada büyük yankı uyandıran; Robert Johnson, Son House, Charles Patton gibi blues müziğinin yaratıcılarını üne kavuşturan ‘Rag Time Blues’ diye tabir edilen müzik türünü icra ediyor. ‘Blues Before My Time’ ve ‘She Shines’ gibi parçalarıyla tanınan grubun ‘Let Them Bleed’ isimli ikinci albümleri, 15.000 adetlik bir satış rakamına ulaştı.

Tuborg sponsorluğunda Tüm İstanbullular’ın davetli olduğu 6 Nisan Cuma günü gerçekleşecek "Bahar Notaları” etkinliğinin biletleri www.mybilet.com adresinden temin edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT