Facebook Party @ Rıddım Special

Tarihler: 06 Aralık 2008 Cumartesi ~ 06 Aralık 2008 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Riddim

Ücret: 15,00 YTL - 350,00 YTL (Stand Bileti)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Riddim

Adres: Sıraselviler Caddesi No:35/1 Taksim (Belçika Konsolosluğu yanı) Taksim İstanbul

Telefon: 0212 251 27 23 - Riddim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2008 ~ Ara 6, 2008
Facebook Party @ Rıddım Special (Orta Kat)
DJ MURAT UYAR
DJ KADİR ÖNAL
DJ UĞUR İPCİ

People Production tarafından organize edilen ve 2008’in en geniş katılımı beklenen Facebook Party, en büyük tanışma partisi olacak. Partinin Resident DJ’i MURAT UYAR başta olmak üzere, guest DJ’ler DJ KADİR ÖNAL VE DJ UGUR IPCI çalacakları en iyi commercial parçaları ile gece boyunca sizlere keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşatacaklar. En kaliteli popüler müziklerle sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan geceyi kaçıranlar çok üzülecekler…

Producer & DJ Murat Uyar, 1983 yılında İstanbul da doğdu. Murat Uyar küçük yastan beri dans müziğini takip eden ve de iyi bir müzik dinleyicisi olmasından dolayı 1997 yılından itibaren çevresindekilerin ve ünlü müzisyenlerinden desteğini alarak DJ`lige atılmıştır.

Ilk olarak 1999 yılında zamanın en kaliteli mekanlarından biri olan Dr. Pera ve Hamam’da atıldığı DJ`lik yaşamında birçok popüler şarkıları kendine has yorumuyla miksleyerek yeni bir değer katmıştır.

Bununla beraber, kendi prodüksiyonlarına daha çok ağırlık vermeye başladı. Müzik alanında bir çok konuda kendini geliştirdi. Gerek çaldığı enstrümanlar, gerekse kullandığı yazılımlarla farklı soundlar üzerine yoğunlaştı.

Gerçekleştirdiği projeler arasında , 100`e yakın House altyapılı parça vardır . Birçok grup ve mc lere altyapı olanakları ve vokal kayıtları yapmakta. Ayrıca jingle jenerik reklam müzikleri hazırlamakta. Türkiye`deki saygın sanatçılara remiks yapmakta ayrıca jingle-jenerik reklam müzikleri hazırlamakta.

Türkiye`nin çeşitli yerlerinde özel üniversite partilerinde ve önemli gecelerde performans gösterdi.
Müziklerinde insanlarla iletişimi seçen ve tekdüze müzik kültüründen uzak olan Murat Uyar`in müziklerinde çoğunlukla commercial (popüler) müziğin ön planda olduğu net bir şekilde fark edilmektir.

STAND Max 6 Kişiliktir ( 1 Şişe Yabancı Votka + Enerji İçeceği+ Meyve Suyu + Meyve-Cips-Çerez + Sınırsız İkram )

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT