`Neşeli Milis & Burç Tuncer` WTF!? Konseri

Tarihler: 21 Mayıs 2010 Cuma ~ 21 Mayıs 2010 Cuma - Saat: 21:00

Yer: WTF

Ücret: 10 TL

Nereden Alınır: WTF

Adres: İstiklal Cad. Küçük Bayram Sok. Yoğurtcu İş Merkezi, No:9, Kat:4 Taksim İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2010 ~ May 21, 2010

Neşeli Milis (Bohemian - Reggae / Dub)

2000 Yilinda, Kadiköy`de stüdyo CASH tayfasi olarak birlikte zaman geçiren ekip, 2006 yilinda, beraber müzik yapmaya karar vererek, ilk kez soguk bir kis gecesi, Neseli Milis`in ilk tinilarini sicacik bir sobanin yanindan uzayin soguk bosluguna yayilmaya birakti.

Bundan iki ay sonra, ilk 5 sarkilik ilkel ve basit melodili müziklerini bir harddisk in karmasik teknolojisine hapsetti.

6 aylik mecburi bir ara veren grup, takip eden günlerde 7 sarkilik ikinci demosunu kaydetti.

Enerjisini birbirlerine karsi duyduklari saf arkadaslik ve kardeslik duygusundan alan Neseli Milis, her tür pozitif, gevsek bakis açisi ve frekansi bagrina basmis, bu tutumu yaraticiliklarinin her alaninda bas ilke olarak benimseyip müziklerini ve varoluslarinin her anini gevsek manifestoyla doldurmaya and içmistir.

Yaradilisa olan saygimizi hayattan zevk alarak göstermek Neseli Milis`in var olma sebebidir.

Burç Tuncer, esas olarak fransız electro scene’inden ve noise estetiğinden beslenen bir prodüktördür. Bir multi-enstrumanist olarak ve post-rock’tan 8-bit müziğe, hatta avant-garde art-core gibi anormal türlere kadar ürün vermiş bir prodüktördür.

Ed Banger Records sanatçılarının elektronik müzik dünyasında gerçekleştirdiği devrimden de büyük oranda etkilenen sanatçı, electro, funk, french touché, noise ve hatta metal’den bile sinyaller taşıyan sert-dans müziği icra etmektedir. Sanatçı ayrıca kendi prodüksiyonları dışında sevdiği şarkıları daha sert ve daha dans edilebilir bir formata sokmak için remikslemeyi de seviyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT