"Paris - Odessa'' - David Orlowsky

"Paris - Odessa'' - David Orlowsky

Tarihler: 24 Haziran 2019 Pazartesi ~ 24 Haziran 2019 Pazartesi 24 Haziran 2019 21:00

Yer: Rahmi M. Koç Müzesi

Ücret: 1. Kategori - 275.00 TL 2. Kategori - 200.00 TL 3. Kategori - 133.50 TL Öğrenci - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Keçeci Piri Mah. Hasköy Caddesi No: 5, Hasköy Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 369 66 00 Dahili: 133

Faks: 0212 369 66 06

Web: http://www.rmk-museum.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2019 ~ Haz 24, 2019
47. İstanbul Müzik Festivali, 11-30 Haziran tarihleri arasında müziğe ve şehre farklı bakışlar sunuyor.

David Orlowsky Trio
David Orlowsky klarnet
Jens-Uwe Popp gitar 
Florian Dohrmann kontrbas

Florian Dohrmann
Prayer

Jens-Uwe Popp
Nighttrain to Odessa

David Orlowsky
Bucovina

Geleneksel
Lebedig un Freylach / Odessa Bulgar

Florian Dohrmann
Insomnia

Baden Powell
Vals sem nom

Florian Dohrmann
Der Schelm

Florian Dohrmann
Taxi Bucuresti

David Orlowsky
Indigo

David Orlowsky
Sababa

Jens-Uwe Popp
Jodaeiye

Velvl Zbarzher
Kum aher Du Filozof

Florian Dohrmann
Ultimate Bulgar

Arasız 75’ sürer.

David Orlowsky Trio bu programında Paris’ten, her ikisi de “Doğu’nun Paris’i” olarak anılan Bükreş ve Odessa’ya uzanıyor. Her biri çokkültürlü başkentler olan ve kayda değer büyüklükte Yahudi cemaatleri barındıran bu şehirlerin açıklığı ve çok dilliliği, DNA’sında caz ve klasik müzik kadar klezmer de taşıyan programın ana temasını oluşturuyor.

“Zarif valsler insana Paris’i hatırlatırken bazı Doğu Avrupa ögeleri ta Odessa’dan geliyor; arada Balkanlar ve Romanya yatıyor. Bizim esin kaynağımız ise tümü. Müzik, ancak yeni olandan korkmaktan vazgeçersek serpilip gelişebilir. Her türlü yabancı etkiye ısrarla karşı koymuş bir müziği kim dinlemek ister ki? Bizim buradaki amacımız ayrımcılığa ve korkuya karşı durmak.” diyor David Orlowsky.

Stilini “Dünya Oda Müziği” olarak adlandıran David Orlowsky Trio, klasik müzik standartlarını yeniden tanımlarken klasik, klezmer, pop, Ortadoğu müziği ve cazın kesişiminde yeni formlar keşfediyor. Üç ECHO Klasik ödüllü topluluk New York Carnegie Hall’dan Berlin Filarmoni’ye, Schleswig-Holstein Müzik Festivali’nden Güney Kore PyeongChang Festivali’ne önemli salonların ve festivallerin düzenli konuğu olmakta; Daniel Hope ve Avi Avital gibi müzisyenlerle de sıkça işbirliği yapmakta. Klezmer efsanesi Giora Feidman’ın kendi varisi ilan ettiği David Orlowsky’nin 15 yaşındayken kurduğu topluluk bu sezon 20. yılını kapsamlı bir turneyle kutluyor.

- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.- Öğrenci izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Turuncu Lale Kart üyeleri iki (2), Sarı Lale Kart üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.- İzleyicilerimizin konserlere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Geç kalan izleyicilerimizin girişleri ara ve/veya alkış arasında sağlanacaktır Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT