´Psycho Disco´ Partileri ile 1 Aralık`ta Disko Geri Dönüyor

Tarihler: 01 Aralık 2010 Çarşamba ~ 01 Aralık 2010 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Olimpia Event Hall

Adres: İstiklal Cad., Acara Sok., No:2 (Yapı Kredi Kültür Merkezi Yanı) Beyoğlu / İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 04 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2010 ~ Ara 1, 2010

Cenk Erdem`in bir dj ve aynı zamanda bir psikolog olarak "unutmak için dans et" sloganıyla 70`ler, 80`ler, 90`lar ve günümüzün en iyi disko hitlerini biraraya getirdiği ve Sony Music Türkiye etiketiyle vitrinlere çıkan albüm projesi "Psycho Disco" bu kez bir disko partiye dönüşüyor ve 1 Aralık gecesi, Beyoğlu`nda Olimpia Event Hall`da tüm zamanların en iyi dans şarkılarıyla Psycho Disco gecelerinin ilki gerçekleştiriliyor.

Cerrahpaşa`da psikolog olarak çalışmış olan ve hala eğitim seminerlerine devam eden Erdem, yıllarca radyo programları yapmış bir DJ olarak, hala her Çarşamba TRT Ankara radyosu`nda canlı bağlantılarla programlarına devam ediyor.Melankolik hastaların özellikle güzel sesle okunan şarkılara ihtiyacı olduğunu vurgulayan Cenk Erdem, çok satan İyileştiren Şarkılar ve Psycho disco projelerinden sonra bu kez Psycho disco ile İstanbul`da 70`lerin ve 80`lerin disko gecelerini tekrar canlandırmaya hazırlanıyor.Psycho Disco partilerinin ilki 1 Aralık gecesi, Olimpia Event Hall`de saat 21.00`da başlıyor olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT