1 İzmir Gecesi

Tarihler: 24 Ocak 2018 Çarşamba ~ 24 Ocak 2018 Çarşamba 24 Ocak 2018 21:00

Yer: Dorock XL

Ücret: Ayakta - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2018 ~ Oca 24, 2018
İzmirli rock müzisyenleri Deniz Tuzcuoğlu & Dört X Dört, Sarp, Anıl Altınöz ve Aydok Moralıoğlu İstanbul'da “1 İzmir Gecesi” konseri verecek.

Yıllardır aynı mekanlarda, aynı şehirlerde sahneye çıkmış İzmirli rock'çılar Deniz Tuzcuoğlu & Dört X Dört, Sarp, Anıl Altınöz ve Aydok Moralıoğlu’nun sahnede de birlik olma fikriyle ortaya çıkan “1 İzmir Gecesi”nin ikinci konseri 24 Ocak Çarşamba günü.

Kadıköy Dorock XL sahnesinde düzenlenecek konserler saat 21.00’de başlıyor. 

Deniz Tuzcuoğlu & Dört X Dört, Sarp, Anıl Altınöz ve Aydok Moralıoğlu simgesi oldukları ve çıkış yaptıkları İzmir’i sahnede de unutmadıklarını gösterecekler.

“1 İzmir Gecesi”nde Tanju Okan ve Dario Moreno şarkılarının bu kez bir arada söylenirken, İzmir’e dair çeşitli sürprizler de olacak.

- 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 20:30, konser saati 21:00'dir.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT