1 Nisan’daki Partiye Geri Sayım Başladı

1 Nisan’daki Partiye Geri Sayım Başladı

Tarihler: 01 Nisan 2016 Cuma ~ 01 Nisan 2016 Cuma

Yer: Machine Club

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No: 31 Beyoğlu, 34420 Taksim Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2016 ~ Nis 1, 2016

İstanbul’un önde gelen elektronik müzik mekânlarından Machine Club, 1 Nisan Cuma gecesi aykırı bir müzik olayına hazırlanıyor.

9-8-7: Sex & Nederland adını taşıyan partinin müzikleri Burax, Alec Attari ve Göksel Duran’dan geliyor.

Amsterdam sokaklarının özgün ruhunu İstanbul’a taşıyacak Acht Sieben Sechs (9-8-7): Sex & Nederland parti serisinin ilki, 1 Nisan gecesi Machine’de gerçekleşiyor. Müziğin ve özgürlüğün sesinin coşkuyla yükseleceği gece, underground müzik severlerce merakla bekleniyor.“1 Nisan Şakası Değil Electronica Parti Zamanı” sloganlı gecenin ev sahibi, underground müzik kültüründe haklı bir yer sahibi olan ve yıllardır dünyanın sayılı DJ’lerini ve prodüktörlerini misafir eden Machine.

Organizasyonu gerçekleştiren ise, daha önce New York ve Amsterdam’da düzenlediği parti konseptlerini İstanbul’a taşıyan VA fun and entertainment UNlimited... “General Public,”“Boutique Occasions” ve “Premium Series” adlı üç ayrı kulvarda partiler düzenleyen VA fun and entertainment UNlimited, bu partiyle ilk kez Machine sahnesinde yer alıyor.

Partinin ağır toplarından Burax, 1 Nisan cuma gecesi için electronica müziğinin yaratıcı tonlarıyla insanların özgürlük arayışını birleştiren bir müzik vaat ediyor. Müzik çalışmalarına yaklaşık 15 sene önce başlayan Burax, setlerinde sıkça rastladığımız rock altyapısı , techno ve house ile harmanlanmış elektroyu , enerjik bir biçimde kalabalığa yansıtmasıyla tanınıyor.

Performanslarında çoğu DJ’in aksine kalabalıkla beraber dans eden DJ, şaşırtıcı parça seçimleriyle hafızalara kazınan gecelere imza atıyor.

Gecenin diğer önemli DJ’i Alec Attari, prodüksiyon hayatına Alman plak şirketi Big Mamas House'tan çıkardığı Man on a Mission ile başladı. Topladığı beğeniyle farklı labellardan A.R.A.I.A, Social Distortion, A Man in the Dark albümlerini dijital platformlarda satışa sunan Attari, DJ'lik hayatında ise elektronik müziğin efsaneleri Arnaud Rebotini, Alexander Robotnick gibi isimlerle çalarak büyük beğeni topladı.

Burax, Alec Attari ve Göksel Duran, tüm elektronik müzik severleri 1 Nisan Cuma gecesi Acht Sieben Sechs (9-8-7): Sex & Nederland parti serisinin ilki için Machine’e bekliyor çünkü “İyi olan hiçbir şeyin ilki unutulmaz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT