101 İstanbul Lezzeti

Tarihler: 29 Nisan 2018 Pazar ~ 29 Nisan 2018 Pazar 29 Nisan 2018 13:00

Yer: The Marmara Esma Sultan Yalısı

Ücret: 1. Kategori - 220.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2018 ~ Nis 29, 2018
101 İstanbul Lezzeti Festivali, 29 Nisan Pazar günü Esma Sultan Yalısı'nda!

101 İstanbul Lezzeti Festivali, altıncı yılında yine şehrin en güzel lezzetlerini, en nitelikli restoranlarını, en becerikli şeflerini, belki de İstanbul’un en güzel mekanı olan Esma Sultan Yalısı’nda bir araya getiriyor. 

Bu çok özel İstanbul etkinliği, tüm gün müzik ve eğlencelerle sürecek ve her zamanki gibi geleneksel gece partisi ile sonlanacak. 

- Etkinlik günü kapıda satış garantisi verilmemektedir.
- Bilet fiyatına festival alanındaki her şey dahildir.

Organizasyon: Time Out İstanbul

101 Katılımcısı mekanlarından bazıları; 240 Derece Dükkân, 86’d Deli Sandwiches, Aheste, Asai Chai Art, Asuman Restaurant, Az Çok Thai, Baba Söğüs, Banliyö İstanbul, Bir Nevi Deli, Black Angus, Bord Istanbul, Burgerillas, Cemilzade, Çikolata Kutusu, Coffee Sapiens, Çok Çok Thai, Concept Team, Cook Shop, Cundalı Ayvalık Balıkçısı, Dem, Develi, Duble Meze, Elbet Steakhouse, Erenköy Şerbet, Fasuli, Finn Karaköy, Godiva, Isokyo – Raffles, Kami Pastry, Kavanoz Dipli Dünya, Le Cordon Bleu, Le Fırın, Los Altos, Maia Chocolate, Melt Sandwiches, Nuran Karaköy, Özcan Turşu, Pasta Sanatı, Pestil Dükkanı, Piraye Taş Plak, Pizzano Pizza, Pöölabs, Porter Bar B. Q. & Craft Cocktail, Ragu Lokanta, Rolla İstanbul, Rumeli Köftecisi, Sur Balık, Sticky Fingers, Tamirane, Tangala Çiftliği, The Istanbul Butcher, Trilye, Upper Crust, Vera Dolce, Viyana Kahvesi...

www.101istanbullezzeti.com/2018

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar, ebeveynlerinin refaketinde olsa dahi etkinliğe kesinlikle alınmamaktadır.- Bu etkinlik için bir oturma düzeni yoktur.- Etkinlik 13:00-23:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Hiçbir koşulda bilet iadesi yapılmayacaktır.- Etkinlik günü kapıda satış garantisi verilmemektedir.- Bilet fiyatına festival alanındaki her şey dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT