110

Tarihler: 07 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 07 Mayıs 2011 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: İstanbul Live Performance Hall

Adres: Atıf Yılmaz Cad. No:17-3 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 90 20 - www.istanbullive.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2011 ~ May 7, 2011

Türk müzik sektöründe ilklere imza atan, elektronik-rock müziğin en iyi grubu 110, konserleriyle izleyenleri coşturmaya hazırlanıyor.

Elektronik-rock müzik alanında yenilikçi çizgisi ve başarılı sahne performansı ile adından sözettiren 110’un, USB bellekte piyasaya sunulan ve çok ses getiren üçüncü albümü ‘SIFIR’ 2010 yılında müzik marketlerde yerini aldı. Yeni albümleri için farklı bir pazarlama yöntemi geliştiren 110, Türkiye`nin ilk USB bellekte albümünü piyasaya sunarak albüm konseptiyle de fark yaratıyor. 10 şarkıdan oluşan SIFIR, videoklipler, fotoğraflar ve duvarkağıtları gibi artwork`leri de içeren 4 GB kapasiteli bir USB bellek içinde satışa sunuldu. Bir koleksiyon ürünü değeri taşımak üzere sınırlı sayıda üretilen ve iki farklı renk alternatifli silikon bileklik içinde dinleyiciye ulaşan USB albüm projesi, müzik sektörünün değişen dinamiklerini değerlendirerek geliştirildi.

3. albümden yayınlanan ‘Geri Dönme’, ‘İstediğin Buysa’, ‘İstanbul’ ve son olarak ‘Bir Tek Sen’ videoklipleri ile müzik kanalları ve sosyal medyada adından sözettiren 110, konserlere tam gaz devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT