123

Tarihler: 30 Kasım 2016 Çarşamba ~ 30 Kasım 2016 Çarşamba 30 Kasım 2016 20:30

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-STUDIO

Ücret: - Tam 40.00 TL, Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2016 ~ Kas 30, 2016
Türkiye bağımsız müzik sahnesinin değerli gruplarından 123, 30 Kasım'da #studio'da Zorlu PSM seyircisiyle buluşacak.

Korhan Futacı'yla birlikte Tamburada ve Dandadadan'da başlayan serüvenlerini 2004'te İstanbul'da kurdukları 123'le devam ettiren Berke Can Özcan, Burak Irmak ve Feryin Kaya üçlüsü, yeni gruplarıyla ilk albümleri Aksel'i 2009'da yayınladı. 14 şarkıdan oluşan albüm, Berke Can Özcan'ın yarattığı bir karakterin 3 bölümlük hikayesinin girişini oluşturuyordu ve Huban Korman'ın çizimleriyle 230 sayfalık bir CD/kitap formatında sunuldu.

Dilara Sakpınar'ın katılmasının ardından 2010'da Stereo Love adlı EP'yi çıkaran grup, 2011 gelmeden Aksel'de başlanan hikayenin devamı niteliğindeki Arve'yi de müzikseverlerin beğenisine sundu. Yine bir CD/kitap formatında çıkan albümün çizimleri Irmak Altıner'e aitti. Arve albümüne adını veren şarkıda Norveçli trompetçi Arve Henriksen'le birlikte çalışan 123, üçüncü stüdyo albümü LARA'yı 2012'de yayınladı. İlhan Erşahin, Hakan Kurşun ve Arto Tunçboyacıyan gibi değerli müzisyenlerin eşlik ettiği albüm, Berke Can Özcan'ın hikayesinden bağımsızdı ancak bu hikaye de 2015 yılında yayınlanan Anja'yla finaline kavuştu. 123, bu albümde Norveçli trompetçi Gunnar Halle'nin yanı sıra Gökçe ve Ayşe Gürçay, Selim Saraçoğlu ve Barış Ertürk gibi isimlerle çalıştı.

2014 yılının sonlarında katılan Arda Erboz ve Seçil Kuran'la günümüzdeki halini oluşturan grup, bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında birçok festivalde sahne aldı, gittiği her yerde şarkıları ve canlı performansıyla beğeni topladı.

Ülke sahnemizin en kendine özgü sound'una sahip gruplarından biri olan 123, 30 Kasım'da #studio'nun sıcak atmosferinde büyüleyici bir performansa imza atacak.

- Etkinlik numarasız-ayakta gerçekleşecektir.- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Kapı Açılış 20:30- Konser Başlangıç 21:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT