2 Şef, 2 Çalgı

Tarihler: 13 Nisan 2019 Cumartesi ~ 13 Nisan 2019 Cumartesi 13 Nisan 2019 11:00

Yer: Pera Palace Hotel

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meşrutiyet Cad. No:52 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 377 40 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2019 ~ Nis 13, 2019
“İki Şef, İki Çalgı” 13 Nisan'da Pera Palace Hotel'de!

Hakan Şensoy (keman) & Münif Akalın (viyolonsel)

Yurt içi ve yurt dışında keman sanatçısı olarak pek çok başarıya imza atmış, CD kayıtları ile Türk bestecilerinin eserlerini ölümsüz kılmış ve birbirinden ilgi çekici projelerle, klasik müzik dünyasının isminden en fazla söz ettiren şeflerinden biri olan Hakan Şensoy; solo kariyeri, eğitimciliği, Mersin Üniversitesi Akademik Oda Orkestrası ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası’nın orkestra şefi olarak isminden söz ettiren değerli sanatçı Münif Akalın’dan oluşan duo, bu konserde oda müziği repertuvarının sevilen eserlerinden oluşan bir seçkiyi Pera Palace dinleyicileri için yorumlayacaklar.
Kombine bilet uygulamasının devam ettiği Cumartesi Sabah Konserleri’nde, müzikseverler birbirinden değerli sanatçıların yer aldığı 8 konseri kapsayan kombine biletleri 700 TL olarak alabilecek. Kombine bilet sahipleri, Pera Palace Hotel tarafından sunulacak olan ayrıcalıklı kart ile, yıl boyunca tüm otel konaklamalarında, restoran ve bar harcamalarında %15 indirimden faydalanabilecek. 

Cumartesi Sabah Konserleri’ne katılan tüm misafirler, konsere katıldıkları gün için Agatha Restaurant’ta servis edilen açık büfe kahvaltıdan ve öğle yemeğinden biletlerini göstererek %15 indirim sağlayabilecek.

IKSV Lale Kart üyeleri, Pera Palace Cumartesi Sabah Konserleri için üyesi oldukları Lale Kart indirimlerinden yararlanabilecek.

Öğrenci biletleri (30 TL), konser günlerinde Pera Palace Hotel resepsiyonundan öğrenci kimliği gösterilerek temin edilebilir.

Konserler arasız olarak ve yaklaşık 1 saat sürecektir.
Detaylı bilgi için 0212 377 40 00’ı arayabilirsiniz.

*IKSV Lale Kart üyeleri, Pera Palace Cumartesi Sabah Konserleri için üyesi oldukları Lale Kart indirimlerinden yararlanabilecek.*Konserler arasız olarak ve yaklaşık 1 saat sürecektir. *Detaylı bilgi için 0212 377 40 00’ı arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT