2017 Ftisland Live [x] In İstanbul

Tarihler: 29 Ekim 2017 Pazar ~ 29 Ekim 2017 Pazar 29 Ekim 2017 16:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: VIP & Hi-Touch - 525.00 TL VIP &Soundcheck - 475.00 TL GA1 - 150.00 TL GA2 - 95.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2017 ~ Eki 29, 2017
MyMusicTaste, 2017 FTISLAND LIVE [X] İstanbul'u sunmaktan mutluluk duyar.

İndirimli satış 23 Ağustos 23:59’da sona erecektir.

Five Treasure Island, kısaca F.T. Island, 5 kişilik Güney Koreli pop/rock grubu. Grup üyeleri; Choi Jong-hoon (gitar ve klavye), Lee Hongki (vokal), Lee Jae jin (bas ve vokal), Song Seung-hyun (gitar ve vokal), and Choi Min-hwan (davul)’dır. Hayranları tarafından büyük bir heyecanla beklenen grup, renkli koreografileri ve harika şarkılarıyla 29 Ekim’de Volskwagen Arena’da sahne alıyor.

Dünya çapında 12 tur yapan ve 15 albüm çıkaran FT Island, Kore’de son 10 yılda idol rock gruplarının öncüsü oldu. Bu yıl 10. yılını kutlayan FT Island, bunun anısına ‘Over 10 Years’ albümünü çıkardı. 10. Yılında FTISLAND LIVE X  Avrupa turnesi kapsamında Türkiye’ye gelecek olan grup, eski ve yeni bütün hit parçaların yer alacağı konserde izleyicileri keyifli dakikalar bekliyor. Dünya turu 26 Ağustos Seoul’den başlayacak.

Daha önce Music Bank World Tour kapsamında 2013’de İstanbul'a gelen grup, Türk hayranlarıyla güçlü bir bağ oluşturmuş ve büyük izler bırakmışlardı. Tekrardan bu heyecanı yaşamak ve muhteşem şovu canlı izleme fırsatını kaçırmak istemiyorsan önceden yerini ayırtmayı unutma.

MyMusicTaste
MyMusicTaste tüm dünyadan hayranları, sanatçıları ve proje sahiplerini bir araya getirip değerli ve anlamlı konser oluşturma, canlı bir etkinlik yapma servisidir. Hayranların ellerine gücü veriyor ve en sevdiklerini sanatçıların konserini talep ettiriyor. MyMusicTaste tüm dünyadan hayranların seslerini birleştirmek ve büyütmek hedefiyle, 30’dan fazla şehirde EXO, BTS ve Block B gibi konserleri başarıyla sundu. Hayranları favori sanatçılarının konserlerini fan talebine göre seçtikleri şehire getirme imkanı veren basit bir fikirle, MyMusicTaste 27 milyar dolarlık konser pazarına en yeni teknoloji ve sofistike, kullanıcı dostu bir hizmetle meydan okumakta. Halihazırda www.mymusictaste.com 30 dan fazla ülkeyi ve 15 farklı dili desteklemektedir.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. -İndirimli satış 23 Ağustos 23:59’da sona erecektir.- Konser başlangıç: 16:00 - Etkinlik ayakta düzende gerçekleştirilecektir.- 6 yaş altındaki kişiler konser alanına alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT