22 Haziran Kombine

Tarihler: 22 Haziran 2019 Cumartesi ~ 22 Haziran 2019 Cumartesi 22 Haziran 2019 16:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Çeşitli Mekanlar

Ücret: Avantajlı Dönem - 132.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2019 ~ Haz 22, 2019
mor ve ötesi , Pentagram, Kibariye, Feridun Düzağaç, Fatma Turgut, Gökcan Sanlıman, Eda Baba, Deniz Tekin, Nova Norda 22 Haziran Cumartesi günü fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında Zorlu PSM’de!

Türkiye’nin ilk ve tek popüler kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası başlıyor!

Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy’nin ana sponsoru olduğu, Atlantis Yapım ve SM Productionişbirliği ile düzenlenen organizasyon; konserlerin yanı sıra paneller, söyleşiler ve sürpriz etkinliklerle zenginleşerek bir popüler kültür festivaline dönüşecek. 20-22 Haziran’da gercekelesecek etkinlikler icin yerinizi alin.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Festival alanına girecek herkes yaş alt-üst  sınırı olmaksızın bilete tabidir. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekanlar kapasite ile sınırlıdır.- Bu bilet 22 Haziran tarihinde gerçekleşecek tüm etkinlikler için geçerlidir. Tüm konserler AYAKTA gerçekleşecektir.- fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi'nde gerçekleşecek olan konserlerde 8 yaş sınırı, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde ve %100 Studio’da gerçekleşecek olan konserlerde 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler. Anne ve/veya baba dışındaki büyüklerin refakati geçeli değildir.- Kimliği yanında olmayan bilet sahipleri etkinlik alanına alınmayacaktır. - Festival alanına yiyecek-içecek ile giriş yapılamayacaktır.- Festival, her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.- Bilet iadesi yapılmamaktadır.- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girilmemesi önemle rica olunur. - Festival alanına, selfie ve GoPro selfie çubuğu getirilmemesi önemle rica olunur.- El çantalarında taşınan tüm sıvı, jel, parfüm, deodorant gibi maddelerin içeri alınmasında bazı kısıtlamalar olacağı bilginize sunulur.  - Yanıcı ve/veya patlayıcı sıvı veya gaz maddeler, biber gazı ve ‘teaser’lar festival alanına kesinlikle alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda veya bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon sahibi, etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir. Festival süresince kayıt yapılmaması önemle rica olunur. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder. - Bu bilet, bilet kesiminde takılacak bileklik ile birlikte, bilet sahibine organizatör tarafından belirlenmiş saatler arasında festival alanına giriş hakkı verir. Bilet ve/veya bilekliğin kaybolması, bilekliğin bilekten herhangi bi şekilde çıkarılması, giriş hakkının kaybına yol açar. Bilet ve/veya bileklik tek başına festival alanına giriş hakkı sağlamazç Bilet ve/veya bileklik kaybından Biletix ve Organizatör sorumlu değildir. Bileklikler festival alanına giriş yaparken takılır ve festival boyunca taşıma zorunluluğu bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT