44`44 Project sunar: Müslüm Gürses Ghetto`da!

Tarihler: 23 Aralık 2010 Perşembe ~ 23 Aralık 2010 Perşembe - Saat: 21:30

Yer: Ghetto

Ücret: 45,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Ghetto

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2010 ~ Ara 23, 2010

"44`44 Project" içinde yer alan 4 konserin, ilk konseri için; 23 Aralık Perşembe gecesi Ghetto`dayız!

Yıllar öncesinden bildiğimiz şarkıların coverları, türküler ve bir de uzun havadan oluşan, on bir şarkının yer aldığı “Yalan Dünya” albümünü 2010 Kasım ayında müzikseverlerin beğenisine sunan Arabesk`in güçlü yorumcusu Müslüm Gürses`in eski-yeni şarkılarını seslendireceği gecede Ghetto dev bir pavyona dönüşüyor! That`s Entertainment organizasyonuyla kapıdaki güvenlikten, içerideki kolonyacı kızlara kadar tam bir pavyon konseptinin hakim olacağı konserde davetliler beyaz örtü ile kaplı bistrolarda meze-rakı eşliğinde şarkılara eşlik edebilecekler.

MÜSLÜM GÜRSES

Ses sanatçısı, bestekar, söz yazarı ve oyuncu olan Müslüm Gürses yaklaşık 44 yıllık müzik hayatı ile Türk müziği tarihine ismini altın harflerle unutulmaz biçimde yazdırmıştır. Gerek klasik Türk müziği, gerekse Türk halk müziğini mükemmel yorumuyla kusursuz dile getirdiği gibi, söylediği fantazi/arabesk tarzdaki şarkılar ile ses sanatçıları arasında farklı ve üstün bir yer edinmiştir. Son yıllarda bazı pop ve rock tarzındaki şarkıları da repertuarına katarak çok geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmıştır. Paramparça, İkimizin Yerine, Sensiz Olmaz gibi şarkılara getirdiği farklı yorumla çok beğenilmiş ve her zamana uyum sağlayabildiğini açıkça ortaya koymuştur.2010 Kasım ayında piyasaya çıkardığı "Yalan Dünya" albümünde Şebnem Ferah’dan “Sigara”, daha önce Ajda Pekkan’ın seslendirdiği Şehrazat şarkısı “Flu Gibi”, sözleri Yahya Kemal Beyatlı’ya ait Hümeyra’dan dinlemeye alıştığımız “Sessiz Gemi”, Selda Bağcan şarkısı “Yalan Dünya”, Sezen Aksu&Zülfü Livaneli ortak çalışması “Belalım”, Tuna Kiremitçi şarkısı “Mucize” ve yıllar önce Beyaz Kelebekler’den dinlediğimiz “Yalan Dünya” şarkılarına yer veren Müslüm Gürses, değişik müzik türlerindeki eserleri kendine has vokaliyle yorumlayarak, dinleyici kitlesini her geçen gün arttırmaktadır.

www.4444project.com
www.thatsgroup.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT