5M Migros Yaz Konserleri Başlıyor

5M Migros Yaz Konserleri Başlıyor

Tarihler: 15 Ağustos 2020 Cumartesi ~ 15 Ağustos 2020 Cumartesi 21.00 - 22.30 Arası

Yer: Beylikdüzü 5M Migros

Nereden Alınır: Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2020 ~ Ağu 15, 2020

5M Migros Yaz Konserleri, 14 Ağustos Cuma günü Beylikdüzü 5M Migros’ta başlıyor. Etkinlikler için içinde bulunduğumuz döneme yönelik tüm sağlık ve hijyen tedbirleri alan Migros, müşterilerini pop müziğinin sevilen isimleri Fettah Can ve Derya Uluğ ile buluşturacak.

Migros, yürüttüğü projelerle müşterilerinin hayatlarına değer katmaya devam ediyor. 5M Migros Yaz Konserleri, pop müziğinin sevilen isimlerinden Fettah Can ve Derya Uluğ’un Beylikdüzü 5M Migros’ta P&G’nin katkılarıyla vereceği konserlerle başlayacak. Etkinlikler, 14 ve 15 Ağustos tarihlerinde, 21.00 - 22.30 saatleri arasında düzenlenecek.

75 TL ve üzeri her alışveriş, konserlere çift kişilik bilet şansı kazandırıyor
Migros müşterileri için ücretsiz olarak düzenlenen etkinliklere katılmak için, ağustos ayı içerisinde Migros mağazalarından 75 TL ve üzeri alışveriş yapıp, “KONSER boşluk SIFRE” yazan SMS’i 5818 numaralı telefona gönderebilirsiniz. Her birinin katılım kapasitesinin 300 kişi ile sınırlı olduğu etkinlikler için başvuru yapan ilk 150 kişi, çift kişilik bilet kazanma şansı yakalayacak.

İçinde bulunduğumuz döneme yönelik tüm sağlık ve hijyen tedbirler düşünüldü
Misafirlerin koltuklu tribünlerde ağırlanacağı etkinliklerde, kişilere atanan koltuklara oturmak zorunlu olacak. Etkinlik alanına ateş ölçümü yapıldıktan sonra alınacak katılımcıların konser boyunca maske takma zorunlulukları bulunacak. Giriş-çıkışların 1,5 metrelik sosyal mesafe kurallarına göre düzenleneceği alanlarda görevliler tarafından gerekli yönlendirmeler yapılacak. Konser alanlarına sık aralıklarla el antiseptiği yerleştirilecek ve organizasyonlarda görevli tüm personel maske ve siperlik kullanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT