70`lerden 2010`a Türkçe Pop Parti

Tarihler: 23 Nisan 2010 Cuma ~ 23 Nisan 2010 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Studio Live

Ücret: Tam: 15 TL , Öğrenci: 10 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Studio Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. No: 17A Taksim, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 77 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2010 ~ Nis 23, 2010

2010 yılının en yeni, en eğlenceli, en kalabalık partisine hazır mısınız? Beyoğlu`nun en gözde mekanı Studio Live `da, eski 45`likler ile başlayıp günümüzün pop müziğine kadar uzanan geniş bir repertuar ile kah dans edip, kah şarkılara eşlik etmek istiyorsanız doğru adrestesiniz.

Ayla Dikmen, Ajda Pekkan, Cici Kızlar, Füsun Önal, Hümeyra, Gönül Yazar, Yeliz, Erol Evgin, Neco şarkılarıyla eski 45`likler nostaljisi yaşayıp, Sezen Aksu, Erkin Koray, İlhan İrem, Mfö, Fikret Kızılok, Yeni Türkü şarkıları ile 80`leri anıp, Hakan Peker, Yonca Evcimik, Tarkan, Kenan Doğulu, Serdar Ortaç, Mustafa Sandal Cartel, Vitamin, Tayfun şarkıları ile yakın dönem nostaljisi yaşarken eğlenip, Demet Akalın, Bengü, Murat Boz, Gökhan Tepe, Gökhan Özen, Hande Yener, Hadise, Tan, Yalın, Emre Aydın, Duman gibi şarkıcıların parçaları ile eğlencenin doruğuna çıkacağız..
23 Nisan Cuma gecesi hiç unutamayacağınız bir gece yaşamak için Studio Live `da ki 70`lerden 2000`a Türkçe Pop Partisi`nde yerinizi şimdiden ayırın.

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. Belirtilen saat, kapı açılış saatidir. Organizasyon firması bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT