8 ½ Dinletileri - Arda Karakaya

Tarihler: 29 Ekim 2016 Cumartesi ~ 29 Ekim 2016 Cumartesi 29 Ekim 2016 20:15

Yer: Nazım Hikmet Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2016 ~ Eki 29, 2016
Arda Karakaya, 29 Ekim'de NHKM Ruhi Su Salonu'nda sahne alıyor.

1991 yılında Ankara’da doğdu. İlk keman derslerini 9 yaşında, Alaattin Canbay'dan aldı. 2002 yılında Ankara Devlet Konservatuvarına girerek Prof. Reyyan Yücelen Başaran ile eğitimine devam etti. 2011 yılında lisans eğitimini sınıf atlayarak ve keman sanat dalı birincisi olarak bitirdi. Mezuniyet sonrası çalışmalarına Avusturya’da Universität für Musik und darstellende Kunst Graz’da Silvia Marcovici ile devam etti.Eğitimi süresince Cihat Aşkın, Joshua Epstein, Svetlin Roussev, İtzhak Rashkovsky, Alexander Vinnitski, Mincho Minchev, Lutsia İbragimova, James Buswell gibi pek çok sanatçı ile çalıştı. Hacettepe Gençlik ve Akademik Senfoni Orkestraları ile solist olarak konserler verdi.

2012’de Fransa’daki Eurochestries Festivali'nde Ulusal Gençlik Senfoni Orkestrası eşliğinde solist olarak verdiği konser, Fransız basınında övgüyle yer aldı. Halen İldiko Moog ile keman çalışmalarına devam etmektedir. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı’nda araştırma görevlisidir.

- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı açılış saati : 20:15- Konser saati : 20:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT