80'ler VS 90'lar

Tarihler: 19 Kasım 2011 Cumartesi ~ 19 Kasım 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Balans Brau

Ücret: 20 TL

Adres: Balo Sokak No:22 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2011 ~ Kas 19, 2011

Daha önce çok Oldies Party yapıldı, ama böylesi yapılmadı ! 2 Sahne, 2 DJ, 2 dönem... Ama Tek Mekanda Tek Eğlence !!!

2 sahnede, DJ Şener Çetin'in sadece 80'ler ve DJ Firat San'ın sadece 90'lar çalıp , adeta bu iki dönemin tatlı bir rekabetle karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz Nisan ve Ekim ayında 1000'er kişilik rekor katılımıyla adından günlerce söz ettiren, 80’ler ve 90’ları tatlı bir rekabetle yarıştıran eşsiz eğlenceli bu parti bu sefer BALANS BRAU TAKSİM' de...

İstanbul gece hayatının vazgeçilmezi konsept partilerin yaratıcıları olarak bilinen ve konusunda uzman iki DJ. 80’lerin vazgeçilmez DJ’i DJ Şener Çetin , 90’ların konusunda uzman DJ’i DJ Fırat San 19 Kasım Cumartesi akşamı Balans Brau Taksim' de yine iki ayrı sahnede konuklara hiç unutmayacakları anlar yaşatacak.

DJ Şener Çetin ve DJ Fırat San iki ayrı sahnede bu iki dönemi unutulmaz şarkıları ve unutulmaz görüntülerle harmanlayıp adeta 80’ler ve 90’ları tatlı bir rekabetle karşılaştıracak.

İki döneminde unutulmaz müzikleri ve görüntüleriyle eğlenmek, Eşi benzeri görülmeyen bu eğlencede yer almak isterseniz 19 Kasım Cumartesi akşamı Balans Brau Taksim'de olun, Bizden söylemesi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT