90lar Parti - Dj Hakan Küfündür

Tarihler: 08 Mayıs 2010 Cumartesi ~ 08 Mayıs 2010 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Life Roof

Ücret: 15,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com, Life Roof

Adres: İstiklal Cad. İmam Adnan Sok. No:10/5 Taksim, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 66 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2010 ~ May 8, 2010

90`lar Denince Aklınıza Neler Geliyor?

Oynama Şıkıdım Şıkıdım & Cant Touch This !!!
Hemen Söyleyelim,Yonca Evcimik ten Abone,Dr Alban dan Hello Africa, Kenan Doğulu `dan Yaparım Bilirsin, Mustafa Sandal dan Bu Kız Beni Görmeli,Batman Filmi, Karate Kid,Şirinler,Şalvarlı haliyle Mc Hammer ve Can`t Touch This ve Türkçesiye Grup Vitamin,Yada Vanilla Ice ve ice ice baby,Doğan veya Şahin model arabalar ve koni denilen geniş lastikler,6985 wooferlar ve yüksek volumeda Enigmadan Sadness Parçası dinlemek, araba varsa yeni icat olan Cd lerden aynanın altına asmak,The Bodyguard ve Whitney Houston - Kevin Costner ikilisi , Snap ve I`ve Got The Power, Barbaros Hayrettin den Ben Sizin Babanızım, Mirkelam dan Her Gece,Serdar Ortaç Ve Karabiberim yada Gamzelim, Tarkan ve Kıl Oldum Abi`si,Cartel,veya 90lardaki klasikleriyle Gülşen, Şebnem Ferah, Hande Yener, Duman , Sezen Aksu , Yaşar ,İzel - Çelik- Ercan......Bunları Özlemedinizmi?

Bu Kız Beni Görmeli,Yaparım Bilirsin & Hadi Yine İyisin!
Ya Ömer Karacan`ın "Bir Numara"sı? Neredeyse 20 yıl geçti ilk 1990 tarihi yazıldığından bu yana...Ve artık doksanlar bir "Yakın Dönem Nostaljisi." Sovyetler de dağıldı, Berlin Duvarı da yıkıldı...Ama pop yine altın yıllarını yaşadı...Her ne kadar 2 küçük çocuğun dansına aşina olup Kaoma ile lambada, Los Lobos`la -La Bamba-yapsak da Eurohouse diye bir tür çıktı ve pop mertlik bozuldu.

Kaoma dan Lambada,Ace Of Base den All That She Wants veya Cartel den Cartel!!br>Snap, Technotronic, Dr Alban, Black Box gibi gruplarla gündüz matinelerini yaşarken ekranlarda "ice ice baby" ve "can`t touch this"leri izlerken kimse bize "don`t try this at home " demediyse bizim suçumuz da bu değildi tabii. Hele Dee Lite, K.L.F, London Beat, 2 Unlimited, C+C Music Factory ve Crystal Waters da varsa ve Michael Jackson Black Or White söylediyse..Doksanlar sadece pop ve dans da değildi, Brit Pop, Blur, Pulp ve Oasis... "yo ma wondeewalllll"... Metallica, Scorpions ve `grunge`ın atası... Nirvana...

En sevilen ve en eğlenceli Türkçe ve Yabancı Pop ve Dans klasikleriyle 90`lar Parti ; 8 Mayıs Cumartesi 21:30 – 04.00 arası Taksim Life Roofta!
DJ HAKAN KÜFÜNDÜR...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT