Acappella Grup 34 Rocks!

Tarihler: 15 Nisan 2019 Pazartesi ~ 15 Nisan 2019 Pazartesi 15 Nisan 2019 20:00

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Ücret: Genel Giriş - 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cihannüma Mah. Has Fırın Cad. Akmaz Çeşme Sok. No:26 (BKM Karşı Sokağı) Beşiktaş İstanbul

Telefon: (546) 566 99 46

Web: http://www.ifperformance.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2019 ~ Nis 15, 2019
Çok sesli rock deneyimine hazır olun...

Ülkemizin ünlü rock gruplarından Kargo'nun eşlik edeceği 24 kişilik Acappella Grup 34 Korosu, rock müziğin sevilen parçalarından oluşan repertuvarını ilk kez seslendirecek. Dünyada ilk kez bir çok sesli bir koro ve bir rock grubunu bir araya getirecek konser 15 Nisan 2019 Pazartesi saat 22.00 de IF Beşiktaş sahnesinde

Acappella Grup 34 Hakkında...
Acappella Grup 34 (AG34)  Korosu, çok sesli ve özellikle enstrüman eşliksiz (a capella) müzik icra eden bir koro olarak 2005 yılında kurulmuştur.  Repertuarında  sadece AG34 Korosu için bestelenmiş, aranje edilmiş ya da daha önceden bestelendiği halde icra edilmemiş çok sesli her tür (etnik, tasavvuf, rock, pop, klasik) esere yer vermeyi öncelikle hedeflemektedir.  bugüne kadar çeşitli müzik türlerinden Türk ve Dünya koro müziği repertuarına 60’ın üzerinde yeni eser ve aranjman kazandırmıştır. 

Koro üyeleri;  çok sesli müziğe gönül vermiş, koroya kabul edilmek için gerekli ses sınavında  başarılı olmuş, her yaştan ve doktor, öğretmen, öğrenci, işletmeci, mimar, aşçı, mühendis gibi hemen her meslek grubundan, para kazanma amacı beklentisi olmayan koristlerden oluşmaktadır.

Bugüne kadar yurt dışında İtalya, Hollanda ve Almanya’da değişik zamanlarda 6 kez çeşitli festival, yarışma ve etkinliklerde ülkemizi temsil etmiş, yurt içinde  ise Ankara, Van, Dalyan ve Marmaris’te konserler vermiş, İstanbul’da ise çeşitli mekanlarla 40’ ın üzerinde konserler vermiştir. Bu konserlerden belki de en önemlisi, Almanya’da 2010 Ruhr Avrupa Kültür Başkenti projesi çerçevesinde  Gelsenkirchen kentindeki Veltins Arena stadında 63.000 dinleyiciye eski İstanbul melodilerinden örnekler verdiği konserdir.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı açılış saati : 20:00- Konser saati : 22:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT