Acid Pauli

Tarihler: 16 Aralık 2017 Cumartesi ~ 16 Aralık 2017 Cumartesi 16 Aralık 2017 23:00

Yer: Hypnos Hall

Ücret: İndirimli Dönem Biletleri Tükendi.Standart Bilet Fiyatı 90.00 TL1.Kategori Loca 12 kişilik Fiyat 5.000 TL2.Kategori Loca 12 kişilik Fiyat 4.000 TL3.Kategori Loca 12 kişilik Fiyat 3.000 TL4.Kategori Loca 12 kişilik Fiyat 2.000 TLStand 6 Kişilik Fiyat 1.000 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2017 ~ Ara 16, 2017
Projeleriyle müziğin içinde yirmi başarılı yılı deviren Acid Pauli, 16 Aralık'ta Hypnos Hall sahnesinde...

"Acid Pauli, aynı zamanda Console ve daha çok bilinen The Notwist projeleriyle müziğin içinde yirmi başarılı yılı devirirken Burning Man ve Fusion Festival gibi büyük festivallerin de değişmeyen isimlerinden biri oldu. 

DJ Koze ve Jamie xx gibi trend belirleyen DJ’lerin setlerinde sıkça yer alan Acid Pauli, The End ve Nana gibi meşhur melodik techno şarkılarının yanı sıra, Boiler Room Tulum setiyle ismini geniş kitlelere duyurdu. Acid Pauli kendine özgü prodüksiyonları ve dinleyenlerini her defasında kendine hayran eden tekniğiyle 16 Aralık gecesi Hypnos Hall kabininde.

Acid Pauli'ye eşlik edecek lokal sahneden isimler ise; Lounge FM 96 veChill-Out Festival gibi markaların arkasındaki isim cantanca ile geçtiğimiz yaz Londralı plak şirketi Leng Records'tan yayınladığı Egzotik adlı albümü ile adından söz ettiren Ali Kuru."

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. - Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT