Açılış Konseri

Açılış Konseri

Tarihler: 23 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 23 Mayıs 2018 Çarşamba 23 Mayıs 2018 19:00

Yer: Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium

Ücret: 1. Kategori - 275.00 TL 2. Kategori - 168.00 TL 3. Kategori - 100.00 TL Öğrenci - 50.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Gümüş Caddesi No:4 34367 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 11 00

Faks: 0212 224 08 78

Web: http://www.icec.org

E Posta: icec@icec.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2018 ~ May 23, 2018
XV. Uluslararası Van Cliburn Piyano Yarışması Altın Madalyası’nı kazanan Yekwon Sunwoo, Avrupa’daki pek çok konser merkezinden önce İstanbul Müzik Festivali’nde!

Sunwoo Sascha Goetzel yönetimindeki İstanbul Filarmoni Orkestrası ile festivalin açılış konserinde sahneye çıkacak. 

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası
Sascha Goetzel: Şef
Yekwon Sunwoo:Piyano (2017 XV. Uluslararası Van Cliburn Piyano Yarışması Birincisi)

Program
19.00 Kokteyl
20.00 Ödül Töreni ve Konser

Törende Prof. Yekta Kara’ya Onur Ödülü sunulacaktır.

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, İstanbul Müzik Festivali Yerleşik Orkestrası’dır.

Sergei Rachmaninov
Piyano Konçertosu No. 3 Re minör, op. 30

Pyotr Ilyich Tchaikovsky
1812 Uvertürü, Op. 49

*Arasız 80’ sürer. 

"46. İstanbul Müzik Festivali, açılış konserini 14 yıldır gelenek halini aldığı üzere yine Sascha Goetzel yönetiminde Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ve bir yıldız solistle gerçekleştiriyor. Uluslararası platformda bizleri gururlandıran BİFO, sezona Almanya, Slovenya, Avusturya ve İsviçre’yi kapsayan bir turneyle başladı. Topluluğun kemancı Nemanja Radulovic’e eşlik ettiği, Çaykovski’nin yapıtlarından oluşan yeni albümü, Deutsche Grammophon etiketiyle 2017 Eylül’de satışa sunuldu. Orkestranın İstanbul Müzik Festivali’nde bu yıl buluşacağı yıldız solist 2017 XV. Uluslararası Van Cliburn Piyano Yarışması’nın ilk Güney Koreli birincisi Yekwon Sunwoo. Müziğin içindeki saf güzelliğe ve gerçekliğe ulaşmaya çabaladığını belirten 28 yaşındaki Sunwoo, piyano üzerindeki üstün hakimiyeti ve kuvvetli yorumculuğuyla son yıllarda pek çok ödülün sahibi oldu. 2017/18 sezonunu Aspen, Vancouver ve Dusznili Uluslararası Müzik Festivallerinde verdiği konserlerle açan piyanist, ABD turnesinden “büyüleyici bir piyanistlik… özgün şairane duyarlık” (Chicago Tribune) gibi övgülerle döndü. Sunwoo’nun sezon programının devamında ise Ruhr Piyano Festivali, Leipzig Gewandhaus, Elbphilharmonie Hamburg gibi seçkin merkezler yer alıyor. Piyano repertuvarının en güç konçertoları arasında sayılan Rachmaninov’un 3. Piyano Konçertosu’yla Altın Madalya kazanan Yekwon Sunwoo Türkiye’deki ilk konserini festivalde gerçekleştirecek."


- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.- Öğrenci izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- İzleyicilerimizin konserlere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Geç kalan izleyicilerimizin girişleri ara ve/veya alkış arasında sağlanacaktır Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT