Açılış Konseri

Açılış Konseri

Tarihler: 29 Mayıs 2017 Pazartesi ~ 29 Mayıs 2017 Pazartesi 29 Mayıs 2017 19:00

Yer: Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium

Ücret: 1. Kategori - 165.00 TL 2. Kategori - 133.50 TL 3. Kategori - 100.00 TL 4. Kategori - 67.50 TL Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Gümüş Caddesi No:4 34367 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 11 00

Faks: 0212 224 08 78

Web: http://www.icec.org

E Posta: icec@icec.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2017 ~ May 29, 2017
45. İstanbul Müzik Festivali'nin açılış konseri Lütfi Kırdar Auditorium'unda!

BORUSAN İSTANBUL FİLARMONİ ORKESTRASI
SASCHA GOETZEL Şef
ANDREI IONİȚĂ Viyolonsel (2015 XV. Çaykovski Yarışması Birincisi)

19.00 Kokteyl
20.00 Ödül Töreni ve Konser

Törende Evin İlyasoğlu’na Onur Ödülü sunulacaktır. Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası İstanbul Müzik Festivali Yerleşik Orkestrası’dır.

Mily Balakirev
Islamey, op. 18

Camille Saint-Saëns
Viyolonsel Konçertosu No. 1, op. 33

Richard Strauss
Rosenkavalier Süiti, TrV 227d, op. 59

Arasız 80’  sürer.

“[Ioniță] tamamıyla özgün bir müzikal kişilik” The Guardian
“[BİFO] klas, coşkulu bir topluluk ve Sascha Goetzel dört dörtlük bir şovmen” The Guardian

“Sıradışı” teması çerçevesinde kurgulanan 45. İstanbul Müzik Festivali kapılarını tüm müzikseverlere görkemli bir program ile açıyor. Gelenek olduğu üzere genç bir yıldızı dinleyicilerle buluşturan açılış konserinde, festivalin Yerleşik Orkestrası Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO) Sascha Goetzel yönetiminde 2015 Çaykovski Yarışması Viyolonsel Dalı birincisi Andrei Ioniță’ya eşlik edecek.

The Times’ın “Son on yıldır çıkmış en heyecan verici viyolonselcilerden biri” olarak nitelendirdiği 1994 doğumlu Andrei Ioniță’nın genç yaşına rağmen ulaştığı başarılar bir hayli hayranlık uyandırıcı. 2013 Uluslararası Aram Khachaturian, 2014 ARD ve Grand Prix Emanuel Feuermann Yarışmalarında kazandığı ödüller, müzik dünyasının çok yetenekli bir çellist kazandığının habercisi oldu. Gidon Kremer, Christian Tetzlaff ve Valery Gergiev gibi büyük isimlerle bir araya gelen Ioniță, Carnegie Hall, Londra Cadogan Hall, Berlin Filarmoni Oda Müziği Salonu ve Münih Gasteig ile Herkulesaal’da verdiği resitaller ve DSO Berlin, Tokyo Filarmoni, Çek Filarmoni ve Münih Filarmoni Orkestraları eşliğindeki konserleriyle dinleyenleri büyüledi. BBC tarafından 2016-2018’in Yeni Kuşak Sanatçısı seçilen Ioniță yeni sezonda BBC Orkestralarıyla çalıyor; ayrıca Marlboro Müzik Festivali’nin konuğu oluyor.
İlk konserini verdiği Mayıs 1999’dan bu yana Türkiye’nin sanat hayatının vazgeçilmez unsurlarından biri olan BİFO, 2010 Salzburg açılış etkinliklerinde ve 2014’te BBC Proms’a davet edilen ilk Türk topluluk olarak verdiği konserlerle dünya basınında övgülerle yer aldı.

Hans von Bülow’un “tekniğin ve zarafetin, muhakeme ve orijinalliğin, mantık ve cazibenin buluştuğu eser” olarak değerlendirdiği Saint-Saëns 1. Viyolonsel Konçertosu’nun yanı sıra Islamey ve Rosenkavalier Süiti’nin seslendirileceği konser, birbiri ardına gelecek sıradışı festival konserlerine adeta göz kırpıyor.

- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.- Öğrenci izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- İzleyicilerimizin konserlere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Geç kalan izleyicilerimizin girişleri ara ve/veya alkış arasında sağlanacaktır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT