Actress - DJ Set

Tarihler: 25 Kasım 2016 Cuma ~ 25 Kasım 2016 Cuma 25 Kasım 2016 22:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-STUDIO

Ücret: Tam 40.00 TLÖğrenci 25.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2016 ~ Kas 25, 2016
İngiliz müzisyen/prodüktör Darren J. Cunningham, elektronik müzik sahnesinde bilinen adıyla Actress, DJ setiyle 25 Kasım'da yenilenen yüzüyle Studio'da olacak!

Yaklaşık 12 yıldır düzenli olarak üreten ve bu süre içinde sayısız EP, single ve 4 stüdyo albümü yayınlayan Actress’in müziği, elektronik müzik çerçevesi içinde tanımlansa da derinlere inildiğinde birbirinden farklı müzik türlerinin uyumuna rastlayabilirsiniz. Son albümü Ghettoville’e kadar ambient, deneysel, R&B ve house müziğinden beslenen İngiliz sanatçı, Ghettoville’le birlikte Detroit techno ve hiphop’ı da işin içine dahil etti. Ninja Tune gibi prestijli bir plak firmasıyla çalışan; Honest Jon's Records, Nonplus Records ve Werk Discs gibi label’lardan tekli, EP ve albüm formatında ürünler yayınlayan Actress, DJ setlerinde de bu çeşitliliğini sürdürüyor.

İlk kaydı No Tricks’i kendi plak şirketi Werk Discs'ten 2004’te çıkaran Daniel Cunningham, Actress adıyla 2008'de yayınladığı ilk albümü Hazyville ile hayli pozitif eleştiriler aldı. İngiliz sanatçı, 2010 çıkışlı albümü Splazsh’le daha karanlık bir sound’u benimsedi. Actress’in R&B elementlerini daha yoğun bir şekilde kullandığı ve Kassem Mosse, Joy Orbison, Alex Smoke ve Panda Bear gibi prodüktörlerin remix’lerine yer verdiği albüm olarak kayıtlara geçen Splazsh’in ardından üçüncü albüm R.I.P., Damon Albarn'ın bağımsız plak şirketi Honest Jons'tan 2012'de yayınlandı. Actress aynı yıl, sanatçı Yayoi Kasuma ile Londra'daki Tate Modern'da ortak bir performansa imza atmanın yanı sıra Kasabian ve John Cale'ın şarkılarının yapımcılığını üstlendi. 

Dünya çapında Sonar Tokyo, Sonar Barcelona, Berghain ve Fabric London gibi prestijli festival ve mekanlarda sahne alan İngiliz sanatçının Tate Modern'daki bir diğer eşsiz performansı, görsel sanatçı Agnes Martin'leydi. Kayıtları Damon Albarn tarafından yapılan ve Dan the Automator, Richard Russell, Rodaidh McDonald, Jneiro Jarel, Marc Antoine, Alwest, Remi Kabaka Jr., Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Kwes gibi isimlerin yer aldığı DRC Music albümü Kinshasa One Two’da boy gösteren 10 prodüktörden biri olan Actress, son olarak Ghettoville’le hayranlarının karşısına çıktı. Kariyeri boyunca Atoms For Peace, Juan Atkins, UR, Modeselektor, Radioactive Man, Dabyre, Kode 9 ve Flying Lotus gibi başarılı isimlerle aynı sahneyi paylaşan Actress'ın son albümü Ghettoville, 2014'te ünlü plak şirketi Ninja Tune'dan çıktı.

Zorlu PSM, birçok farklı müzik türünden şarkıları kapsayan çarpıcı DJ setiyle Actress’i 25 Kasım 2016 tarihinde ağırlayacak!

Kapı Açılış:22:00
Warm Up 1: (TBD) 22:00
Warm Up 2: (TBD) 23:30
Actress “DJ Set”: 01:00

- Etkinlik numarasız-ayakta gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT