Ada Gazinosu - Gülşen

Tarihler: 18 Haziran 2022 Cumartesi ~ 18 Haziran 2022 Cumartesi 18:00

Yer: Noya Beach

Ücret: 1. Kategori: 4 kişilik Masa - 12.000 TL1. Kategori: 2 kişilik Masa - 6.000 TL2. Kategori: 4 kişilik Masa - 10.000 TL2. Kategori: 2 kişilik Masa - 5.000 TL3. Kategori: 4 kişilik Masa - 8.000 TL3. Kategori: 2 kişilik Masa - 4.000 TL4. Kategori: 4 kişilik Masa - 6.000 TL4. Kategori: 2 kişilik Masa - 3.000 TLAyakta - 250.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kınalıada, Kınalı Çarşı Cd. No:23 Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2022 ~ Haz 18, 2022
Yeni bir hikaye Kınalı Ada’nın kendine özgün doğal güzelliği içerisindeki en güzel koyunda konumlanan Noya Beach’te başlıyor!

Sonsuz bir deniz, geçmişten günümüze müzik seçkileri, Nolina Ada mutfağının birbirinden lezzetli yemek sunumları ve gün batımından ay ışığına uzanan bir eğlence dünyası “Ada Gazinosu”.

Ada Gazinosu kapılarını son zamanların en popüler ismi Gülşen ile 18 Haziran Cumartesi günü açıyor.

Yıllarca unutulmayacak yepyeni bir ada deneyimi için 18 Haziran Günü Noya Beach’te buluşalım.


Bilete neler dahildir?
Bilete Nolina Ada Gazino Menüsü ve konser dahildir. 

Ada Gazinosu Menü
Beyaz Peynir
Bombay Pilaki
Cacıki
Fava
Girit Ezme
Patlıcan Salata

Yaz Salatası

Kalamar Tava
Izgara Enginar
Paçanga Böreği

Bonfile Izgara / Izgara Köfte / Izgara İspendek

Yaz Meyveleri

Sınırsız içecek ile servis edilir.

Bileti kapıda temin edebiliyor muyum?
Etkinlik günü kapıda sınırlı sayıda bilet satışı gerçekleşecektir. Etkinlik gününden önce biletinizi almanızı tavsiye ediyoruz.
Masa düzeni nasıl oluyor?Masa düzeni bilet alım sırasına göre Noya Beach tarafından yapılmaktadır, bilet sahipleri bu düzene göre yerleştirilmektedir.

Masa birleşimi yapıyor musunuz?
Masa birleşimi yapılmaktadır. Masa düzenlenmesi için satılan bilete ait rezervasyon kodu ya da bilet numarasının organizasyon ile mutlaka paylaşılması gerekmektedir. Masa birleşimi yapılabilmesi için biletlerin mutlaka aynı kategoriden alınmış olması ve etkinlikten en az bir gün önceden organizasyona bildirilmiş olması gerekmektedir.

Oturma planını kendimiz seçebiliyor muyuz?
Bileti aldığınız kategoriyle birlikte iki kişilik ya da dört kişilik masa oturma düzeni organizatör tarafından bilet alım sırasına göre yapılmaktadır.

Mekanın adresi nedir ve nasıl ulaşırım?
Etkinlik Kınalıada Noya Beach’te gerçekleşecektir. Açık adresi: Kınalı Çarşı Caddesi No:23, Adalar / İstanbul

Kınalıada ulaşımını sağladıktan sonra Kooperatif İskele’sinden kalkacak olan ücretsiz bot seferlerimiz ile Noya Beach’e ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ayrıca İstanbul’dan deniz taksi ya da özel tekneniz ile iskelemize ulaşabilirsiniz.

Biz 5 kişiyiz masaya ekleme yapabilir miyiz?

Konu ile ilgili iletişim numaramızdan bizlere ulaşarak sandalye eklemesi yapabilirsiniz.


Bilet Fiyatları:

1. Kategori: 4 kişilik Masa - 12.000 TL1. Kategori: 2 kişilik Masa - 6.000 TL2. Kategori: 4 kişilik Masa - 10.000 TL2. Kategori: 2 kişilik Masa - 5.000 TL3. Kategori: 4 kişilik Masa - 8.000 TL3. Kategori: 2 kişilik Masa - 4.000 TL4. Kategori: 4 kişilik Masa - 6.000 TL4. Kategori: 2 kişilik Masa - 3.000 TLAyakta - 250.00 TL (sınırlı sayıda) - - - - - - - -

Önemli Notlar:

-Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.-Etkinlik başlangıç saati olarak belirtilen saat kapı açılış saatidir.-Masa birleştirme talepleri ve detaylı bilgi için bizlere 05306016697 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.-Organizasyon ve Noya Beach yetkilileri, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.-Organizasyon firması, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.-Organizasyon firması, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT