Adam Baldych & Helge Lıen

Tarihler: 14 Haziran 2017 Çarşamba ~ 14 Haziran 2017 Çarşamba 14 Haziran 2017 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: - Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2017 ~ Haz 14, 2017
Adam Baldych & Helge Lıen, 14 Haziran'da Akbank Sanat'ta!

Adam Baldych:
Keman
Helge Lien: Piyano

Bałdych kemana 9 yaşında, Gorzow Wielkopolski'de bir müzik okulunda Grazyna Wasilewska'nın rehberliğinde başladı. Karol Szymanowski Müzik Akademisi'nde Caz ve Popüler Müzik Enstitüsü'nden mezun oldu ve Boston'daki Berklee College’a devam etmek için burs kazandı. 16 yaşındayken zaten büyük bir ustalık kazanmıştı ve Polonya'da bir dahi olarak anılmaya başladı. Tanınmış Polonyalı ve Amerikalı müzisyenlerle, Polonya, Almanya, Sırbistan, İngiltere, Finlandiya, Macaristan, İspanya, Fransa, Endonezya ve ABD'de turneye çıktı.

2012’de Lars Danielsson, Jacob Karlzon, Verneri Pohjola, Morten Lund ve Marius Neset gibi müzisyenlerle kaydettiği “Imaginary Room” albümü, Bałdych’e en önemli müzik sahnelerinin kapılarını açtı ve Montreux, Londra gibi Avrupa'daki en büyük caz festivallerine davet almaya başladı.. Kurul, birçok eleştirmenin dikkatini çekiyor. Bałdych, 2012, 2013 ve 2014'te Avrupa'nın en iyi caz dergisi Jazz Forum tarafından Fiddler ve Hope ünvanını kazandı. Albü, Jazzarium.pl tarafından Yılın Kaydı ödülünü aldı ve Alman müzik endüstrisi tarafından verilen ECHO Jazz Ödülünü 2013’te kazanarak, bu ödülü kazanan alan ilk Polonyalı müzisyen oldu.

ACT için ikinci albümü olan “The New Tradition” piyanist Yaron Herman ile birlikte kaydedildi ve 30 Mayıs 2014'te yayınlandı. 2015'te ACT için üçüncü albümü “Bridges”i Helge Lien Trio eşliğinde kaydetti.

Helge Lien, uluslararası üne sahip Norveçli bir besteci ve caz piyanisti.Üçlüsüyle 2008 yılında “Hello Troll” albümüyle Norveç Grammysi’ni kazandı ve Japonya, Kanada, Güney Kore, Avrupa ve İskandinavya’da turneye çıktı. Birçok konserde efsanevi Norveçli basçı Arild Andersen’e eşlik etti. Sanatçı, aynı zamanda Oslo’daki Norveç Müzik Akademisi’nde profesör olarak çalışmaktadır. Stilinde Bill Evans, Keith Jarrett ve Bred Mahldau etkileri olup, folk müzikten de çok etkilenmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT